uk
ru

2022

44

Співробітники

274

Події

8 965

Гостей

  • Автор та ідейний натхненник бренду Figaro, Олександр Котолуп, святкує особливу дату: 50 років. Концепцією Події стало справжнє Garage Party. Команда Figaro-Catering здійснює оперативний сервіс в костюмах брутальних автомеханіків, а подачі вражають поєднанням льоду та інструментів з важкого металу.
  • Почався лютий, тривалістю в рік. Команда продовжує підтримувати Компанію дистанційно, оскільки ми розїхались різними куточками України. Зі складів Фігаро-Кейтерінг передаються генератори, рації та інше необхідне обладнання для ЗСУ.
  • Компанія здійснює щотижневе прання постільних комплектів білизни та іншого текстилю для ТРО номер 9 Печерського району міста Києва.
  • Команда Figaro-Catering створює перші обслуговування в період війни для волонтерів, які працюють над відновленням Бучі. Після звільнення міста, до нього знову повертаються святкові скатертини та найсмачніший борщ.
  • Компанія формує та утримуємо склад благодійного фонду «Добровоз» на базі виробництва.
  • Figaro-Catering відновлює свою діяльність та створює унікальний Пасхальний продукт: кошики з локальною продукцією, які відтепер відправляються як по Україні, так і закордон.
  • Місія «Дюссельдорф»: Команда Figaro у потужному складі виїжджає до Німеччини та створює красивий івент для відомої міжнародної компанії.
  • «Перемога починається з тебе» - Компанія стає партнером благодійного вечора-аукціону, що відбувся в в київському метрополітені. Відомі столичні меценати, представники влади та великого бізнесу відвідали Подію, щоб поповнити свої колекції витворами сучасного українського мистецтва і передати кошти на потреби Захисників України. Команда Figaro-Catering створює сучасну фуршетну лінію просто посеред платформи, куди прибувають потяги метро.
  • Figaro-Catering підтримує благодійний аукціон «Добра справа», що ініціює збір для мешканців міста-Героя Маріуполя, постраждалих від обстрілу ТЦ «Амстор» у Кременчуці, а також для відбудови реабілітаційного центру для переселенців на Хмельниччині.
  • «Закрути Банку для ЗСУ» - новий продукт Компанії, що дає можливість психологічно перезавантажитися та створити продукцію для воїнів ЗСУ.
  • Figaro-Catering у Варшаві: відкриття клініки естетичної медицини Leo Beauty Clinic. Витонченість та мінімалізм — те, що ми найбільше цінуємо в камерних івентах. Цей елегантний коктейльний захід став втіленням саме такої концепції.
  • Нова барна ера Figaro-Catering – послуга барного кейтерінгу з авторською коктейльною картою стає візиткою визначних Подій.
  • FIGARO XXO – Компанії виповнилося 20 років! Проте святкування переносимо до часу Перемоги!

2021

48

Співробітників

544

Подій

47 468

Гостей


  • Автор та ідейний натхненник бренду Figaro Олександр Котолуп став спікером Четвертого Міжнародного Форуму Івент-індустрії у Львові. Він взяв участь в цікавій панельній дискусії про розвиток кейтерингу в умовах пандемії.
  • Компанія Figaro-Catering стала одним з партнерів-засновників Асоціації Кейтерингів України ( UCA). Це ще один важливий крок до нашої місії — розвитку культури національного кейтерингу.
  • Команда Figaro встановила Рекорд України за наймасовіший корпоративний кейтеринг! Ми провели грандіозний фуршет під відкритим небом, з одночасним обслуговуванням 5000 гостей.
  • Нарешті відбувся великий корпоратив Figaro! Вперше за період пандемії ми реалізували свято для себе і влаштували незабутній відпочинок в осінньому лісі.
  • Figaro-Catering забезпечили супровід масштабних Днів Поля. Наша команда провела більше місяця в українських полях, готуючи ці відповідальні івенти.
  • Компанія Figaro вкотре стала офіційним партнером національної премії Вчитель Року.
  • День Народження чарівної Христини Остапчук. Були раді створити яскраві гастрономічні враження на Gipsy Party для дружини відомого шоумена Володимира Остапчука.
  • Сніданок в музеї за оригінальною концепцією телеведучої та блогерки Марисі Горобець. На Art&Influence vision breakfast відбулася презентація першої в Україні книги про інфлюенс-маркетинг від авторки Євгенії Гордієнко.
  • Команда Figaro реалізувала захід неймовірної краси для міжнародної компанії Oriflame. Класичний бенкет з індивідуальним обслуговуванням на 1200 персон став визначною подією для нас і для всіх гостей.

2020

48

співробітників

627

заходів

24 225

гостей

— Олександр Котолуп виступив на ІІІ Міжнародному Форумі Івент індустрії у Львові. Розповів про кейтерінг за викликом та еволюцію послуги. А команда зустрілася із топовими івенторами, обмінялася ідеями та знайшла багато інсайтів.

— Команда Фігаро-Кейтерінг третій рік поспіль дарувала гастрономічні враження гостям Українського Дому у Давосі. Між панельними дискусіями протягом п'яти днів пропонували відвідувачам смачні кава-брейки, вишукані фуршети, а також в один із днів пригощали традиційним європейським сніданком.

— Рік почався з UNLIMITED корпоративу Figaro Family Group

— Організація бенкету мрії для найгучнішого весілля року - екс-Холостяка Нікіти Добриніна та його чарівної обраниці Даші Квіткової. Ця прекрасна й чуттєва подія під відкритим небом запам‘яталася особливою атмосферою, естетикою та ніжністю.

— Представлення нашого бренду та авторських тематичних колекцій на весільній виставці .... Раді бути причетними, презентувати наші нові ідеї і творити справжні дива для молодят.

— Адаптація під нові задачі, обумовлені світовою пандемією і локдаунами. Створення нового актуального формату заходів з індивідуальним сетом закусок для кожного гостя.

— Народження нового бренду якісних і легких для приготування напівфабрикатів – Orange Plate. Цей формат дозволяє не тільки швидко перекусити, але й отримати страви ресторанної якості в домашніх умовах.

— Запуск нової послуги від Figaro Family Group - оренда обладнання, декорацій та сервірування для Ваших визначних подій. Величезний арсенал корисних ресурсів для виїзного обслуговування тепер доступний для будь-яких запитів.

— Figaro-Catering стає учасником Українського національного комітету Міжнародної торгової палати. Це ще один важливий крок у формуванні подієвої культури нашої країни та інтеграції у світову бізнес-спільноту.

— Міжнародна Академія рейтингових технологій і соціології нагородила нас важливою відзнакою - медаллю «Трудова слава». Дякуємо за довіру і будемо намагатися виправдати її у всіх напрямах своєї діяльності.

Швидко вже нікому не потрібно! Потрібно зараз!
Олександр Котолуп, Засновник

2019

173

співробітників

1 250

заходів

135 000

гостей

- Перезапуск послуги New Year Box напередодні новорічних свят.

- «День Родини» у Figaro Family Group.

- Проект Володимира Бугая "Chateau Nicolas", реалізований з нами, зайняв 3 місце в номінаціі Best private event на Bea World Festival 2019 у Мілані!

- Міжнародний Економічний Форум 2019, де одним зі спікерів був Джек Ма.

- Форум RE:think та Форум Єдності у Маріуполі, 1200 гостей

- Фігаро-Кейтерінг у Женеві! Ми долучились до 59-ї серії засідань Асамблеї ВОІВ у Швейцарії

- Атмосферні гастро-вечері у нашому шоу-румі. Бенкет в найкращих традиціях мішленівських ресторанів

- Олександр Котолуп виступив на Horeca Show Lviv і розповів про розвиток компанії, де знаходити натхнення та ідеї.

- Новий бренд в Групі компаній Figaro Family Group = новий сайт. Твій новий зручний кейтерінг тут https://casualcatering.com.ua/

- Літній корпоратив компанії, який об'єднав велику команду Фігаро-Кейтерінг. Не збавляємо темпи, попереду у нас – грандіозні проекти!- Casual Catering, який входить до Групи компаній Фігаро, виступив партнером журналу НВ і пригостив гостей «Чесної розмови про бізнес з Євгеном Черняком» - найбільш затребуваним бізнес-спікером пострадянського простору.

- Looking for the summer vol. 2: Коктейль на даху ЦУМу. З топовими івенторами і блогерами команда Фігаро-Кейтерінг відкрила нову локацію на мапі Києва - EDEN Bar & Rooftop. Magic Innovations, які цього року стали нашими ексклюзивними партнерами, розробили незвичайні проекційні 3D інсталяції на бар і фотозону.

- Бранч на даху Річкового вокзалу. У колаборації з БУХТА Food Station ми організували вечірку-препаті літа Looking for the summer vol. 1

— Фігаро-Кейтерінг в колаборації з Ulichnaya Eda організували бранч в секретному місці на Арт-Заводі Платформа, на який були запрошені провідні блогери та лідери думок. Кожна деталь створювала незабутній WOW-ефект, починаючи від офіціанта-бутона з келихами ігристого на welcome, закінчуючи креативними гастрономічними станціями!

13 та 14 квітня Фігаро-Кейтерінг виступив партнером гастрономічних вражень Благодійного Віденського балу і Дитячого Віденського балу 2019! Креативною командою кухарів було розроблено меню, що відповідає всім тенденціям світової гастрономічної моди. Французький протокольний бенкет, одночасна подача страв - Фігаро-Кейтерінг надав обслуговування найвищого рівня, дотримуючись усіх міжнародних регламентів та стандартів. Для обслуговування події було задіяно 100 чоловік персоналу.

— Команда Фігаро-Кейтерінг взяла участь у 9-му Міжнародному Київському напівмарафоні «Nova Poshta Kyiv Half Marathon» на чолі з засновником компанії Олександром Котолупом.

— Фігаро-Кейтерінг доповнив колекцію напоїв та презентував ексклюзивну коктейльну карту, розроблену в колаборації з відомим київським міксологом.

— Запуск нової послуги Romantic Box, спеціально до Дня Св. Валентина. Це вечеря на двох, яка складається з вишуканих авторських страв від Бренд-шефа Фігаро-Кейтерінг та зворушливих атрибутів Дня всіх закоханих.

— З 21 по 25-е січня проходив Всесвітній економічний форум в Давосі, де вдруге було представлено багатоформатний простір #UkraineHouseDavos!

Минулого року Фігаро-Кейтерінг щедро пригостив і здивував іноземних гостей, показавши, наскільки щедра, яскрава і гостинна Україна. А цього року вразив ще більше!

Щоранку професійна команда з 14 осіб відкривала двері #UkraineHouseDavos і приймала близько 600 гостей з усього світу. Вдень пригощали традиційними українськими пирогами, голубцями, смачним компотом і чаєм. А ввечері Український дім проводив прийоми, де гості могли скуштувати страви української кухні та долучитися до національної культури. Під час вечірніх гала-фуршетів в Давосі, близько 300 гостей кейтерінг-команда пригощала міні-закусками української кухні в сучасній інтерпретації.

Втілюємо Ваші кейтерінг- фантазіі у будь-якому куточку світу!
Олександр Котолуп, Засновник

2018

150

співробітників

1 030

заходів

123 000

гостей

— Запуск нової послуги – Christmas Box. Це коробочки зі смачними стравами для Вашого розкішного столу, які ми з радістю доставимо Вам напередодні свят.

— Команда обслужила концептуальний новорічний корпоратив на 700 осіб. Тематика – ярмарок «Кухні народів світу». Зона основного фуршету була представлена міні-будиночками з прилавками національного частування 5-ти країн: України, Америки, Англії, Італії, Болгарії. Спеціально розроблене тематичне меню, оригінальні декорації, святкові WOW-ефекти.

— Фігаро-Кейтерінг в Одесі переїхав в новий Будинок. Адреса: вул. Льва Толстого, 24.

— Ми стали партнером гастрономічних вражень Премії HR-бренд Україна 2018. Увага гостей одразу ж прикував EXCHANGE STAND FIGARO з пухкими червоними губами і ефектними манекенами.

Фігаро-Кейтерінг отримав нагороду і потрапив до рейтингу «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії».

— Олександр Котолуп пройшов стажування в кращих компаніях з кейтерінгу подій у Франції, США і країнах Бенілюксу.

— Наш кейтерінг подій став партнером ELLE STYLE AWARDS 2018. Продовжуючи концепцію вечірки, ми втілили зону кейтерінгу в форматі total black.

— Ми відкрили двері новенького шоуруму Фігаро-Кейтерінг в Києві і запрошуємо всіх друзів на келих ігристого або зігріваючу каву. У цих затишних стінах ми організуємо вишукану дегустацію і з перших хвилин закохався в свою гостинність. Тут Ви можете розглянути екземпляри текстилю та декору, різногої посуду, елементи наших колекцій.

Фігаро-Кейтерінг виступив партнером гастрономічних вражень 70-го Франкфуртського книжкового ярмарку, пригостивши гостей українського стенду національними стравами в сучасній інтерпретації.

— Ми стали першою українською кейтерінг компанією, яка влилася в більшу команду Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА) і стала її асоційованим членом.

— Відбулася 15-а Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES). За три дні форуму команда Фігаро-Кейтерінг обслужила в «Мистецькому Арсеналі» близько 4500 гостей.

Фігаро-Кейтерінг п'ятий рік поспіль став офіційним кейтерінг-партнером Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ 2018).

— Відбувся унікальний захід за участю Фігаро-Кейтерінг - Business Dinner by Design! Спільно з бренд-шефом Олексієм Міллером команда продемонструвала свою майстерність і здивувала гостей неймовірними стравами з капсульного меню, розробленого ексклюзивно для цього заходу.

— Фігаро-Кейтерінг став офіційним партнером UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2018!

— Відкриття нового Будинку Фігаро в Дніпрі. Адреса: вул. Святослава Хороброго, 50.

— 5 днів кейтерінг обслуговування на наймасштабнішій економічній події в світі - World Economic Forum. У цьому році Україна вперше була представлена в офіційному, чинному форматі #UkraineHouseDavos! Більше 15 заходів на протязі 5 днів команда Фігаро-Кейтерінг обслуговувала абсолютно різні формати - привітальні кава-брейки, фуршети, коктейлі. А також формати VIP переговорів і закритих зустрічей, на яких високопоставлені представники обговорювали можливості України для світової економіки.

— Команда Фігаро-Кейтерінг на чолі з бренд-шеф кухарем розробила нове фуршетное меню для ваших значущих подій.

— Бренд-шеф повар Фігаро-Кейтерінг презентував нове капсульне весняне меню. Капсульне бенкетне меню включає: закуска - комплімент чи сет закуска, салат, основне блюдо і десерт.

— Команда Фігаро-Кейтерінг вже в шостий раз стала гастрономічним партнером Ukrainian Marketing Forum! Місце зустрічі спільноти професіоналів, які створюють майбутнє маркетингу в країні.

— Участь в 8th NovaPoshta Half Marathon: 51 співробітник компанії Фігаро-Кейтерінг разом з власником компанії Олександром Котолупом взяли участь в забігу Kyiv Half Marathon 2018 - наймасовішій біговій події в Україні.

#FigaroCreativeLab в особі виконавчого директора Фігаро-Кейтерінг Катерини Котолуп відвідала #CantonFair2018 - стажування по закупкам для представників кейтерінгу, яка проходила в Китаї.

— Компанія Фігаро-Кейтерінг супроводила значущу подію авіакомпанії Turkish Airlines - 25-річчя роботи в Україні.

«Кейтерінг визначних подій»
Олександр Котолуп, Засновник

2017

126

співробітників

852

заходів

102 732

гостей

— Фігаро-Кейтерінг отримав спеціальну нагороду «Краща кейтерінг-концепція» та був визнаний кращим кейтерінгом 2016 року за підсумками Ukrainian Event Awards.

— У грудні 2017 роки команда Figaro-Catering супроводила наймасштабніший корпоратив для провідних банків України – Альфа банк і Укрсоцбанк – на 2000 гостей.

— Дата 15 грудня 2017 року стала рекордною за кількістю проведених заходів за 1 день – 10 заходів, загальною кількістю гостей – 3445 осіб.

— Запустити новий продукт #FigaroTastyFood – рішення для швидких перекусів і святкування невеликих подій без обслуговування, індивідуальна доставка сет-наборів смачних закусок.

— До команди Figaro-Catering приєднався Бренд-Шеф Олексій Міллер.

— Компанія Figaro-Catering стала гастрономічним партнером першого Благодійного Віденського Балу, який пройшов у Києві 27–28.10.2018.

— За літній сезон 2017 року ми провели рекордну кількість заходів у форматі «День Поля» – у кількості 37 подій.

— Команда Figaro-Catering і #FigaroCreativeLab розробили і представили нову інноваційну Колекцію Ukrainian Fusion. Це етнічні елементи, виконані на бунтарський сучасний лад, калейдоскоп текстур і кольору, поєднання непоєднуваних матеріалів. В меню – акцент на здорове харчування, в якому українські, європейські та азіатські рецепти виконані в андеграунд стилістиці з елементами молекулярної кухні.

— Здійснити перший масштабний інфо-тур по майданчикам-партнерам: 13 локацій і 120 гостей-учасників.
Компанія Figaro-Catering супроводила 25-річчя Американської Торгівельної палати з кількістю гостей 1500 чоловік, на якому був присутній Президент України і перші особи країни.

— Відбулося урочисте відкриття Арт-простору Сюзанн в Одесі.

— Десятий ювілейний Форум маркетинг-директорів. 5 років поспіль Фігаро-Кейтерінг офіційний кейтерінг-партнер форуму. В цьому році ми обслужили понад 900 гостей.

— Нова приголомшлива колекція «Льодовик Hubbard». Натхненням для створення колекції став лід, холод і морепродукти. Презентація цієї колекції – справжня ода льодовикам узбережжя Аляски.

— Унікальна цінова пропозиція для ваших зимових заходів від Фігаро-Кейтерінг та 8 кращих локацій Києва.

— Олександр Котолуп запускає серію авторських майстер-класів з сучасного столового етикету в Києві та Одесі.

— Ми виходимо з тіні, зриваємо маски і представляємо новий професійний в̶л̶о̶г̶ F.LOG Фігаро-Кейтерінг. Розумно, цікаво, креативно, з перших вуст про кейтерінг – обіцяємо.

«Код 2020. До 2020 року 20 заходів в день»
Олександр Котолуп, Засновник

2016

56

співробітників

857

заходів

93 847

гостей

— Олександр Котолуп визнаний «Менеджером року» і нагороджений спеціальною нагородою «За внесок в розвиток івент-індустрії».

— Грандіозне відкриття Будинку Фігаро в Дніпрі. Ми розширили географію кейтерінг-обслуговування, відкривши наш другий філіал в центральному регіоні України.

— Ексклюзивна нова колекція P.R.A.D.A. picnic. Колекція, яка об'єднує в собі комфорт, елегантність і бездоганний сервіс.

— Корпоратив компанії на 900 гостей в новому форматі «Фестиваль вуличної їжі».

— Прощання з Пушкінською. Тепер Ви зможете знайти нас за адресою – Залізничне шосе, 57.

— Другий щорічний закритий партнерський вечір Фігаро-Кейтерінг – Figaro Secret Mason Party. Секрети Масонів досі не розгадані. Верховна ложа івенторів.

— Повний ребрендінг логотипу та фірмового стилю Фігаро-Кейтерінг. Ми змінили візуальну концепцію, тим самим підкресливши сучасність та лаконічність, заявивши про вихід на міжнародну арену.
«Поліпшення якості заходів в житті та бізнесі клієнтів»
Олександр Котолуп, Засновник

2015

53

співробітника

590

заходів

81 300

гостей

— Урочиста презентація та відкриття Арт-простору Сюзанн.

— Масштабний конкурс «День Народження Мрії». Фігаро-Кейтерінг запустив масштабний конкурс в Одесі, головний приз якого – організація в подарунок до Дня народження дитини за сценарієм малюка.

— Корпоратив для компанії на висоті 1000 м для 800 гостей. Ми провели найбільш технічно складний захід на горі Драгобрат.

— Нові станції у форматі ярмарку: PIE BAR, МАРКІЗА, ЧОВЕН BAR.

— «Фігаро – це не їжа. Фігаро – це мистецтво». Презентація станцій: Food Art і крокембуш.

— Гастрономічна дегустація вина. Відкрийте для себе п'ятий смак умамі.

— Перший щорічний закритий партнерський вечір Фігаро-Кейтерінг – Secret Garden Party. Воістину найяскравіший французький бенкет у всьому Києві.
«Кейтерінг – це не їжа, кейтерінг – це емоції! WOW-ефект!»
Олександр Котолуп, Засновник

2014

51

співробітник

588

заходів

55 037

гостей

— Фігаро-Кейтерінг – Абсолютний Фаворит успіху 2013 в номінації «Кейтерінг».

— За підсумками Ukrainian Event Awards Фігаро-Кейтерінг – зайняв перше місце в номінації «Кращий Кейтерінг 2014».

— Урочисте відкриття Будинку Фігаро в Одесі. Наш перший філіал у південному регіоні, ми таки в Одесі.

— Всеукраїнський День Поля. Колоритний, український фуршет безпосередньо в самому полі для 600 гостей з усієї України.

— Наша нова колекція Wonder Box і гастрономічні станції, які ми з гордістю презентували нашим клієнтам: Ферма, Black & White.

— Новинка для літнього сезону – BBQ party. Гриль-меню приготоване з-під ножа при гостях, апетитні ситні бургери і хот-доги, які гості можуть самі збирати із запропонованих інгредієнтів.

— Презентація проекту Figaro catering EXPO. Оператор виставкового харчування на базі МВЦ.

«Інновації – запорука успішного майбутнього в бізнесі»
Олександр Котолуп, Засновник

2013

66

співробітників

597

заходів

70 576

гостей

— I місце в номінації «Кращий Кейтерінг» України за підсумками Ukrainian Event Awards 2013!

Премія «Золотий PROпеллер» 2013. Ми виступили кейтерінг-партнером премії і організували фуршет в стилі «Лофт», який вразив навіть найдосвідченіших маркетологів і рекламістів.

— Масштабний річний корпоратив для компанії «1+1» на 1000 гостей в стилі «Еко».

— Десятки кілограмів їжі, 68 офіціантів і столи, повні різноманітних холодних і гарячих закусок. Фігаро-Кейтерінг організував фуршет для найбільшої в Україні виставки споживчої електроніки CEE 2013 (Consumer Electronics Expo) на 1000 чоловік.

— Розроблено і представлено нові рішення для конференц-заходів: бізнес-сніданки з анімаційними станціями і корисним меню.

— Ми презентували нові колекції «Кантрі барбекю» і «Прованс», а також нові анімаційні станції: «Рататуй», «Салат-Бар», «Паста», «Морозиво в рідкому азоті».

— У компанії з'являється фахівець з партнерських відносин з локаціями. Всі наші клієнти можуть скористатися послугою підбору локації для свого заходу.

— Ми переступили 10-річний рубіж під девізом: «Фігаро-Кейтерінг – кейтерінг масштабних подій!».
«Запорука успіху компанії в чесному і відкритому підході до клієнта»
Олександр Котолуп, Засновник

2012

59

співробітників

621

захід

64 900

гостей

— Фігаро-Кейтерінг – 10 років успіху! Ми відсвяткували свій перший ювілей – десятиріччя компанії – великим дружнім колективом святкували корпоратив у стилі «Оскар».

— Відкриття Будинку Фігаро. Ми провели наш перший PR-захід в новому офісі на Пушкінській, 34 і презентували гостям Будинок Фігаро.

— Фігаро-Кейтерінг супроводжував ексклюзивну white-party в рамках музичного фестивалю «Sensation».

— Ми презентували наші нові колекції і станції сезону 2012–2013: Еко-пікнік, Чарівний ліс, Лід і полум'я, М'ясо і Сир, Foodball party.

— Оригінальна і незвичайна колекція Space. Морозиво, приготоване в рідкому азоті, куби з закусками, футуристичний декор і офіціанти-астронавти в космічних костюмах.

— Ми підтвердили акредитацію Catering Professional.

— Бар All Inclusive від Фігаро-Кейтерінг. Ми розробили інноваційну систему розрахунку алкоголю для масштабних заходів.

«Врятуємо жінок від рабства, кухні та приготування їжі»
Олександр Котолуп, Засновник

2011

52

співробітника

587

заходів

48 958

гостей

— Кращий кейтерінг року за підсумками Ukrainian Event Awards 2011 року.

— Наймасштабніша дводенна IT-конференція Cisco Expo. Ми успішно організували і провели фуршет для 1300 гостей.

— Ми супроводжували наймасштабніший новорічний захід цього року – бенкет на 1300 гостей для OTP Bank.

— Ми презентували 3 нові колекції: Бамбукова, Райські птахи, Готична.

— З 2011 року Фігаро-Кейтерінг – кейтерінг масштабних подій.

— У нас з'явився відділ аутстаффінгу.

— Незвичайна послуга для наших клієнтів – «Танець офіціантів».

«Кейтерінг гастрономічних вражень!»
Олександр Котолуп, Засновник

2010

44

співробітника

511

заходів

47 773

гостя

— Компанія Фігаро-Кейтерінг відзначила своє 8-річчя корпоративом в стилі «Стиляги».

30-річчя компанії «ОБОЛОНЬ». Ми успішно провели наймасштабнішу подію з нагоди святкування ювілею компанії «Оболонь» на 2 400 гостей.

Корпоратив для компанії «LIFE» на 1 200 гостей.

— Введені єдині стандарти проведення заходів та тренінги для офіціантів.

— Нова послуга «Сніданок у ліжко».

«Якщо зміг я – зможе кожен! Марафон завдовжки в життя!»
Олександр Котолуп, Засновник

2009

43

співробітника

764

заходи

37 435

гостей

— Компанія «Фігаро-Кейтерінг» взяла участь у відкритті стадіону «Металіст», Харків.

— Ми презентували колекцію «Мілітарі» на виїзному заході Клубу Івенторів України.

— Вишукане пивне меню від Фігаро-Кейтерінг для масштабного фестивалю «Смак Чеського пива» в Пирогово.

— Феєричний новорічний корпоратив для компанії ROSHEN для 450 гостей.

«Клієнти на все життя»
Олександр Котолуп, Засновник

2008

41

співробітник

698

заходів

23 900

гостей

— Компанія Фігаро-Кейтерінг взяла участь і стала співорганізатором події «Успішні українці – майбутнім олімпійцям».

— Ми провели грандіозне обслуговування бенкету на 1 500 гостей для «Ощадбанку Росії» в Алушті. Це був справжній виклик.

— Тепер ми працюємо в системі CRM Terrasoft і наше планування заходів наблизилося до досконалості.

— Компанія Фігаро-Кейтерінг взяла активну участь у міжнародній виставці «Ресторан Експо Україна 2008».

— Фігаро-Кейтерінг надавав кейтерінг-обслуговування матчу між командами «АРСЕНАЛ» і «ЗОРЯ».

«Якщо перевернути вісімку – вийде знак нескінченності. Ділимося нескінченним задоволенням»
Олександр Котолуп, Засновник

2007

37

співробітників

561

захід

12 087

гостей

— «5 років бездоганного сервісу!». Фігаро-Кейтерінг відзначив своє 5-річчя.

— Відбулася урочиста іміджева презентація компанії Фігаро-Кейтерінг.

— Фігаро-Кейтерінг – волонтер і активний учасник благодійного проекту «Допомогти дітям вулиці».

— Народження нової колекції – «Бароко».

— Фігаро-Кейтерінг та «Шейканемо» допомогли нагодувати фруктами і м'ясом звірів цирку «Кобзов».

«Процеси приготування і поглинання їжі тут так само важливі, як любов і вміння підтримати бесіду»
Олександр Котолуп, Засновник

2006

33

співробітника

373

західи

5 966

гостей

— Вітальна кава-перерва від Фігаро-Кейтерінг для Її Величності королеви Швеції Сільвії.

— Корпоратив для 1200 гостей на честь 13-го Дня народження компанії UMC.

— Ми провели святковий фуршет в клубі засідань Кабінету Міністрів України на честь відкриття 10-ї Центрально-Європейської конференції.

— Компанія виходить на новий рівень обслуговування: менше доставок, більше заходів.

«Компанія, яка створює щастя. Щастя їсти»
Олександр Котолуп, Засновник

2005

29

співробітників

224

заходи

2 787

гостей

— Наші креативні ідеї перестають бути просто ідеями – в розробці перша колекція накриття.

— Фуршет для гостей майстер-класу живої легенди брендингу Скотта Бедбері від Фігаро-Кейтерінг.

— Ми супроводжували міжнародний форум «Ринок капіталу України – 2005».

«Ми завжди намагаємося дивувати наших клієнтів свіжими ідеями і дарувати свято кожного дня!»
Олександр Котолуп, Засновник

2004

27

співробітників

180

заходів

1 672

гостя

— Кількість реалізованих заходів на місяць наблизилася до 15, сильна команда однодумців – 30 осіб. Ми впевнено заявляємо про себе на ринку і йдемо до поставленої мети – формування культури кейтерінгу в Україні.

«Формування культури кейтерінгу в Україні!»
Олександр Котолуп, Засновник

2003

20

співробітників

20

заходів

100

гостей

— 2003 рік – становлення компанії і перші кроки до завоюванню ринку.

«Ресторан на виїзді. Чи потрібен Україні професійний кейтерінг?»
Олександр Котолуп, Засновник

2002

5

співробітників

3

заходи

50

гостей

— Велика мрія перетворилася на реальність. На ринку кейтерінг-послуг з'являється компанія Фігаро-Кейтерінг.

«Що таке Кейтерінг і з чим його їдять?»
Олександр Котолуп, Засновник

2022

44

Співробітники

274

Події

8 965

Гостей

  • Автор та ідейний натхненник бренду Figaro, Олександр Котолуп, святкує особливу дату: 50 років. Концепцією Події стало справжнє Garage Party. Команда Figaro-Catering здійснює оперативний сервіс в костюмах брутальних автомеханіків, а подачі вражають поєднанням льоду та інструментів з важкого металу.
  • Почався лютий, тривалістю в рік. Команда продовжує підтримувати Компанію дистанційно, оскільки ми розїхались різними куточками України. Зі складів Фігаро-Кейтерінг передаються генератори, рації та інше необхідне обладнання для ЗСУ.
  • Компанія здійснює щотижневе прання постільних комплектів білизни та іншого текстилю для ТРО номер 9 Печерського району міста Києва.
  • Команда Figaro-Catering створює перші обслуговування в період війни для волонтерів, які працюють над відновленням Бучі. Після звільнення міста, до нього знову повертаються святкові скатертини та найсмачніший борщ.
  • Компанія формує та утримуємо склад благодійного фонду «Добровоз» на базі виробництва.
  • Figaro-Catering відновлює свою діяльність та створює унікальний Пасхальний продукт: кошики з локальною продукцією, які відтепер відправляються як по Україні, так і закордон.
  • Місія «Дюссельдорф»: Команда Figaro у потужному складі виїжджає до Німеччини та створює красивий івент для відомої міжнародної компанії.
  • «Перемога починається з тебе» - Компанія стає партнером благодійного вечора-аукціону, що відбувся в в київському метрополітені. Відомі столичні меценати, представники влади та великого бізнесу відвідали Подію, щоб поповнити свої колекції витворами сучасного українського мистецтва і передати кошти на потреби Захисників України. Команда Figaro-Catering створює сучасну фуршетну лінію просто посеред платформи, куди прибувають потяги метро.
  • Figaro-Catering підтримує благодійний аукціон «Добра справа», що ініціює збір для мешканців міста-Героя Маріуполя, постраждалих від обстрілу ТЦ «Амстор» у Кременчуці, а також для відбудови реабілітаційного центру для переселенців на Хмельниччині.
  • «Закрути Банку для ЗСУ» - новий продукт Компанії, що дає можливість психологічно перезавантажитися та створити продукцію для воїнів ЗСУ.
  • Figaro-Catering у Варшаві: відкриття клініки естетичної медицини Leo Beauty Clinic. Витонченість та мінімалізм — те, що ми найбільше цінуємо в камерних івентах. Цей елегантний коктейльний захід став втіленням саме такої концепції.
  • Нова барна ера Figaro-Catering – послуга барного кейтерінгу з авторською коктейльною картою стає візиткою визначних Подій.
  • FIGARO XXO – Компанії виповнилося 20 років! Проте святкування переносимо до часу Перемоги!

2021

48

Співробітників

544

Подій

47 468

Гостей


  • Автор та ідейний натхненник бренду Figaro Олександр Котолуп став спікером Четвертого Міжнародного Форуму Івент-індустрії у Львові. Він взяв участь в цікавій панельній дискусії про розвиток кейтерингу в умовах пандемії.
  • Компанія Figaro-Catering стала одним з партнерів-засновників Асоціації Кейтерингів України ( UCA). Це ще один важливий крок до нашої місії — розвитку культури національного кейтерингу.
  • Команда Figaro встановила Рекорд України за наймасовіший корпоративний кейтеринг! Ми провели грандіозний фуршет під відкритим небом, з одночасним обслуговуванням 5000 гостей.
  • Нарешті відбувся великий корпоратив Figaro! Вперше за період пандемії ми реалізували свято для себе і влаштували незабутній відпочинок в осінньому лісі.
  • Figaro-Catering забезпечили супровід масштабних Днів Поля. Наша команда провела більше місяця в українських полях, готуючи ці відповідальні івенти.
  • Компанія Figaro вкотре стала офіційним партнером національної премії Вчитель Року.
  • День Народження чарівної Христини Остапчук. Були раді створити яскраві гастрономічні враження на Gipsy Party для дружини відомого шоумена Володимира Остапчука.
  • Сніданок в музеї за оригінальною концепцією телеведучої та блогерки Марисі Горобець. На Art&Influence vision breakfast відбулася презентація першої в Україні книги про інфлюенс-маркетинг від авторки Євгенії Гордієнко.
  • Команда Figaro реалізувала захід неймовірної краси для міжнародної компанії Oriflame. Класичний бенкет з індивідуальним обслуговуванням на 1200 персон став визначною подією для нас і для всіх гостей.

2020

48

співробітників

627

заходів

24 225

гостей

— Олександр Котолуп виступив на ІІІ Міжнародному Форумі Івент індустрії у Львові. Розповів про кейтерінг за викликом та еволюцію послуги. А команда зустрілася із топовими івенторами, обмінялася ідеями та знайшла багато інсайтів.

— Команда Фігаро-Кейтерінг третій рік поспіль дарувала гастрономічні враження гостям Українського Дому у Давосі. Між панельними дискусіями протягом п'яти днів пропонували відвідувачам смачні кава-брейки, вишукані фуршети, а також в один із днів пригощали традиційним європейським сніданком.

— Рік почався з UNLIMITED корпоративу Figaro Family Group

— Організація бенкету мрії для найгучнішого весілля року - екс-Холостяка Нікіти Добриніна та його чарівної обраниці Даші Квіткової. Ця прекрасна й чуттєва подія під відкритим небом запам‘яталася особливою атмосферою, естетикою та ніжністю.

— Представлення нашого бренду та авторських тематичних колекцій на весільній виставці .... Раді бути причетними, презентувати наші нові ідеї і творити справжні дива для молодят.

— Адаптація під нові задачі, обумовлені світовою пандемією і локдаунами. Створення нового актуального формату заходів з індивідуальним сетом закусок для кожного гостя.

— Народження нового бренду якісних і легких для приготування напівфабрикатів – Orange Plate. Цей формат дозволяє не тільки швидко перекусити, але й отримати страви ресторанної якості в домашніх умовах.

— Запуск нової послуги від Figaro Family Group - оренда обладнання, декорацій та сервірування для Ваших визначних подій. Величезний арсенал корисних ресурсів для виїзного обслуговування тепер доступний для будь-яких запитів.

— Figaro-Catering стає учасником Українського національного комітету Міжнародної торгової палати. Це ще один важливий крок у формуванні подієвої культури нашої країни та інтеграції у світову бізнес-спільноту.

— Міжнародна Академія рейтингових технологій і соціології нагородила нас важливою відзнакою - медаллю «Трудова слава». Дякуємо за довіру і будемо намагатися виправдати її у всіх напрямах своєї діяльності.

Швидко вже нікому не потрібно! Потрібно зараз!
Олександр Котолуп, Засновник

2019

173

співробітників

1 250

заходів

135 000

гостей

- Перезапуск послуги New Year Box напередодні новорічних свят.

- «День Родини» у Figaro Family Group.

- Проект Володимира Бугая "Chateau Nicolas", реалізований з нами, зайняв 3 місце в номінаціі Best private event на Bea World Festival 2019 у Мілані!

- Міжнародний Економічний Форум 2019, де одним зі спікерів був Джек Ма.

- Форум RE:think та Форум Єдності у Маріуполі, 1200 гостей

- Фігаро-Кейтерінг у Женеві! Ми долучились до 59-ї серії засідань Асамблеї ВОІВ у Швейцарії

- Атмосферні гастро-вечері у нашому шоу-румі. Бенкет в найкращих традиціях мішленівських ресторанів

- Олександр Котолуп виступив на Horeca Show Lviv і розповів про розвиток компанії, де знаходити натхнення та ідеї.

- Новий бренд в Групі компаній Figaro Family Group = новий сайт. Твій новий зручний кейтерінг тут https://casualcatering.com.ua/

- Літній корпоратив компанії, який об'єднав велику команду Фігаро-Кейтерінг. Не збавляємо темпи, попереду у нас – грандіозні проекти!- Casual Catering, який входить до Групи компаній Фігаро, виступив партнером журналу НВ і пригостив гостей «Чесної розмови про бізнес з Євгеном Черняком» - найбільш затребуваним бізнес-спікером пострадянського простору.

- Looking for the summer vol. 2: Коктейль на даху ЦУМу. З топовими івенторами і блогерами команда Фігаро-Кейтерінг відкрила нову локацію на мапі Києва - EDEN Bar & Rooftop. Magic Innovations, які цього року стали нашими ексклюзивними партнерами, розробили незвичайні проекційні 3D інсталяції на бар і фотозону.

- Бранч на даху Річкового вокзалу. У колаборації з БУХТА Food Station ми організували вечірку-препаті літа Looking for the summer vol. 1

— Фігаро-Кейтерінг в колаборації з Ulichnaya Eda організували бранч в секретному місці на Арт-Заводі Платформа, на який були запрошені провідні блогери та лідери думок. Кожна деталь створювала незабутній WOW-ефект, починаючи від офіціанта-бутона з келихами ігристого на welcome, закінчуючи креативними гастрономічними станціями!

13 та 14 квітня Фігаро-Кейтерінг виступив партнером гастрономічних вражень Благодійного Віденського балу і Дитячого Віденського балу 2019! Креативною командою кухарів було розроблено меню, що відповідає всім тенденціям світової гастрономічної моди. Французький протокольний бенкет, одночасна подача страв - Фігаро-Кейтерінг надав обслуговування найвищого рівня, дотримуючись усіх міжнародних регламентів та стандартів. Для обслуговування події було задіяно 100 чоловік персоналу.

— Команда Фігаро-Кейтерінг взяла участь у 9-му Міжнародному Київському напівмарафоні «Nova Poshta Kyiv Half Marathon» на чолі з засновником компанії Олександром Котолупом.

— Фігаро-Кейтерінг доповнив колекцію напоїв та презентував ексклюзивну коктейльну карту, розроблену в колаборації з відомим київським міксологом.

— Запуск нової послуги Romantic Box, спеціально до Дня Св. Валентина. Це вечеря на двох, яка складається з вишуканих авторських страв від Бренд-шефа Фігаро-Кейтерінг та зворушливих атрибутів Дня всіх закоханих.

— З 21 по 25-е січня проходив Всесвітній економічний форум в Давосі, де вдруге було представлено багатоформатний простір #UkraineHouseDavos!

Минулого року Фігаро-Кейтерінг щедро пригостив і здивував іноземних гостей, показавши, наскільки щедра, яскрава і гостинна Україна. А цього року вразив ще більше!

Щоранку професійна команда з 14 осіб відкривала двері #UkraineHouseDavos і приймала близько 600 гостей з усього світу. Вдень пригощали традиційними українськими пирогами, голубцями, смачним компотом і чаєм. А ввечері Український дім проводив прийоми, де гості могли скуштувати страви української кухні та долучитися до національної культури. Під час вечірніх гала-фуршетів в Давосі, близько 300 гостей кейтерінг-команда пригощала міні-закусками української кухні в сучасній інтерпретації.

Втілюємо Ваші кейтерінг- фантазіі у будь-якому куточку світу!
Олександр Котолуп, Засновник

2018

150

співробітників

1 030

заходів

123 000

гостей

— Запуск нової послуги – Christmas Box. Це коробочки зі смачними стравами для Вашого розкішного столу, які ми з радістю доставимо Вам напередодні свят.

— Команда обслужила концептуальний новорічний корпоратив на 700 осіб. Тематика – ярмарок «Кухні народів світу». Зона основного фуршету була представлена міні-будиночками з прилавками національного частування 5-ти країн: України, Америки, Англії, Італії, Болгарії. Спеціально розроблене тематичне меню, оригінальні декорації, святкові WOW-ефекти.

— Фігаро-Кейтерінг в Одесі переїхав в новий Будинок. Адреса: вул. Льва Толстого, 24.

— Ми стали партнером гастрономічних вражень Премії HR-бренд Україна 2018. Увага гостей одразу ж прикував EXCHANGE STAND FIGARO з пухкими червоними губами і ефектними манекенами.

Фігаро-Кейтерінг отримав нагороду і потрапив до рейтингу «ТОП 100. Основа економіки України. Компанії».

— Олександр Котолуп пройшов стажування в кращих компаніях з кейтерінгу подій у Франції, США і країнах Бенілюксу.

— Наш кейтерінг подій став партнером ELLE STYLE AWARDS 2018. Продовжуючи концепцію вечірки, ми втілили зону кейтерінгу в форматі total black.

— Ми відкрили двері новенького шоуруму Фігаро-Кейтерінг в Києві і запрошуємо всіх друзів на келих ігристого або зігріваючу каву. У цих затишних стінах ми організуємо вишукану дегустацію і з перших хвилин закохався в свою гостинність. Тут Ви можете розглянути екземпляри текстилю та декору, різногої посуду, елементи наших колекцій.

Фігаро-Кейтерінг виступив партнером гастрономічних вражень 70-го Франкфуртського книжкового ярмарку, пригостивши гостей українського стенду національними стравами в сучасній інтерпретації.

— Ми стали першою українською кейтерінг компанією, яка влилася в більшу команду Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА) і стала її асоційованим членом.

— Відбулася 15-а Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES). За три дні форуму команда Фігаро-Кейтерінг обслужила в «Мистецькому Арсеналі» близько 4500 гостей.

Фігаро-Кейтерінг п'ятий рік поспіль став офіційним кейтерінг-партнером Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ 2018).

— Відбувся унікальний захід за участю Фігаро-Кейтерінг - Business Dinner by Design! Спільно з бренд-шефом Олексієм Міллером команда продемонструвала свою майстерність і здивувала гостей неймовірними стравами з капсульного меню, розробленого ексклюзивно для цього заходу.

— Фігаро-Кейтерінг став офіційним партнером UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2018!

— Відкриття нового Будинку Фігаро в Дніпрі. Адреса: вул. Святослава Хороброго, 50.

— 5 днів кейтерінг обслуговування на наймасштабнішій економічній події в світі - World Economic Forum. У цьому році Україна вперше була представлена в офіційному, чинному форматі #UkraineHouseDavos! Більше 15 заходів на протязі 5 днів команда Фігаро-Кейтерінг обслуговувала абсолютно різні формати - привітальні кава-брейки, фуршети, коктейлі. А також формати VIP переговорів і закритих зустрічей, на яких високопоставлені представники обговорювали можливості України для світової економіки.

— Команда Фігаро-Кейтерінг на чолі з бренд-шеф кухарем розробила нове фуршетное меню для ваших значущих подій.

— Бренд-шеф повар Фігаро-Кейтерінг презентував нове капсульне весняне меню. Капсульне бенкетне меню включає: закуска - комплімент чи сет закуска, салат, основне блюдо і десерт.

— Команда Фігаро-Кейтерінг вже в шостий раз стала гастрономічним партнером Ukrainian Marketing Forum! Місце зустрічі спільноти професіоналів, які створюють майбутнє маркетингу в країні.

— Участь в 8th NovaPoshta Half Marathon: 51 співробітник компанії Фігаро-Кейтерінг разом з власником компанії Олександром Котолупом взяли участь в забігу Kyiv Half Marathon 2018 - наймасовішій біговій події в Україні.

#FigaroCreativeLab в особі виконавчого директора Фігаро-Кейтерінг Катерини Котолуп відвідала #CantonFair2018 - стажування по закупкам для представників кейтерінгу, яка проходила в Китаї.

— Компанія Фігаро-Кейтерінг супроводила значущу подію авіакомпанії Turkish Airlines - 25-річчя роботи в Україні.

«Кейтерінг визначних подій»
Олександр Котолуп, Засновник

2017

126

співробітників

852

заходів

102 732

гостей

— Фігаро-Кейтерінг отримав спеціальну нагороду «Краща кейтерінг-концепція» та був визнаний кращим кейтерінгом 2016 року за підсумками Ukrainian Event Awards.

— У грудні 2017 роки команда Figaro-Catering супроводила наймасштабніший корпоратив для провідних банків України – Альфа банк і Укрсоцбанк – на 2000 гостей.

— Дата 15 грудня 2017 року стала рекордною за кількістю проведених заходів за 1 день – 10 заходів, загальною кількістю гостей – 3445 осіб.

— Запустити новий продукт #FigaroTastyFood – рішення для швидких перекусів і святкування невеликих подій без обслуговування, індивідуальна доставка сет-наборів смачних закусок.

— До команди Figaro-Catering приєднався Бренд-Шеф Олексій Міллер.

— Компанія Figaro-Catering стала гастрономічним партнером першого Благодійного Віденського Балу, який пройшов у Києві 27–28.10.2018.

— За літній сезон 2017 року ми провели рекордну кількість заходів у форматі «День Поля» – у кількості 37 подій.

— Команда Figaro-Catering і #FigaroCreativeLab розробили і представили нову інноваційну Колекцію Ukrainian Fusion. Це етнічні елементи, виконані на бунтарський сучасний лад, калейдоскоп текстур і кольору, поєднання непоєднуваних матеріалів. В меню – акцент на здорове харчування, в якому українські, європейські та азіатські рецепти виконані в андеграунд стилістиці з елементами молекулярної кухні.

— Здійснити перший масштабний інфо-тур по майданчикам-партнерам: 13 локацій і 120 гостей-учасників.
Компанія Figaro-Catering супроводила 25-річчя Американської Торгівельної палати з кількістю гостей 1500 чоловік, на якому був присутній Президент України і перші особи країни.

— Відбулося урочисте відкриття Арт-простору Сюзанн в Одесі.

— Десятий ювілейний Форум маркетинг-директорів. 5 років поспіль Фігаро-Кейтерінг офіційний кейтерінг-партнер форуму. В цьому році ми обслужили понад 900 гостей.

— Нова приголомшлива колекція «Льодовик Hubbard». Натхненням для створення колекції став лід, холод і морепродукти. Презентація цієї колекції – справжня ода льодовикам узбережжя Аляски.

— Унікальна цінова пропозиція для ваших зимових заходів від Фігаро-Кейтерінг та 8 кращих локацій Києва.

— Олександр Котолуп запускає серію авторських майстер-класів з сучасного столового етикету в Києві та Одесі.

— Ми виходимо з тіні, зриваємо маски і представляємо новий професійний в̶л̶о̶г̶ F.LOG Фігаро-Кейтерінг. Розумно, цікаво, креативно, з перших вуст про кейтерінг – обіцяємо.

«Код 2020. До 2020 року 20 заходів в день»
Олександр Котолуп, Засновник

2016

56

співробітників

857

заходів

93 847

гостей

— Олександр Котолуп визнаний «Менеджером року» і нагороджений спеціальною нагородою «За внесок в розвиток івент-індустрії».

— Грандіозне відкриття Будинку Фігаро в Дніпрі. Ми розширили географію кейтерінг-обслуговування, відкривши наш другий філіал в центральному регіоні України.

— Ексклюзивна нова колекція P.R.A.D.A. picnic. Колекція, яка об'єднує в собі комфорт, елегантність і бездоганний сервіс.

— Корпоратив компанії на 900 гостей в новому форматі «Фестиваль вуличної їжі».

— Прощання з Пушкінською. Тепер Ви зможете знайти нас за адресою – Залізничне шосе, 57.

— Другий щорічний закритий партнерський вечір Фігаро-Кейтерінг – Figaro Secret Mason Party. Секрети Масонів досі не розгадані. Верховна ложа івенторів.

— Повний ребрендінг логотипу та фірмового стилю Фігаро-Кейтерінг. Ми змінили візуальну концепцію, тим самим підкресливши сучасність та лаконічність, заявивши про вихід на міжнародну арену.
«Поліпшення якості заходів в житті та бізнесі клієнтів»
Олександр Котолуп, Засновник

2015

53

співробітника

590

заходів

81 300

гостей

— Урочиста презентація та відкриття Арт-простору Сюзанн.

— Масштабний конкурс «День Народження Мрії». Фігаро-Кейтерінг запустив масштабний конкурс в Одесі, головний приз якого – організація в подарунок до Дня народження дитини за сценарієм малюка.

— Корпоратив для компанії на висоті 1000 м для 800 гостей. Ми провели найбільш технічно складний захід на горі Драгобрат.

— Нові станції у форматі ярмарку: PIE BAR, МАРКІЗА, ЧОВЕН BAR.

— «Фігаро – це не їжа. Фігаро – це мистецтво». Презентація станцій: Food Art і крокембуш.

— Гастрономічна дегустація вина. Відкрийте для себе п'ятий смак умамі.

— Перший щорічний закритий партнерський вечір Фігаро-Кейтерінг – Secret Garden Party. Воістину найяскравіший французький бенкет у всьому Києві.
«Кейтерінг – це не їжа, кейтерінг – це емоції! WOW-ефект!»
Олександр Котолуп, Засновник

2014

51

співробітник

588

заходів

55 037

гостей

— Фігаро-Кейтерінг – Абсолютний Фаворит успіху 2013 в номінації «Кейтерінг».

— За підсумками Ukrainian Event Awards Фігаро-Кейтерінг – зайняв перше місце в номінації «Кращий Кейтерінг 2014».

— Урочисте відкриття Будинку Фігаро в Одесі. Наш перший філіал у південному регіоні, ми таки в Одесі.

— Всеукраїнський День Поля. Колоритний, український фуршет безпосередньо в самому полі для 600 гостей з усієї України.

— Наша нова колекція Wonder Box і гастрономічні станції, які ми з гордістю презентували нашим клієнтам: Ферма, Black & White.

— Новинка для літнього сезону – BBQ party. Гриль-меню приготоване з-під ножа при гостях, апетитні ситні бургери і хот-доги, які гості можуть самі збирати із запропонованих інгредієнтів.

— Презентація проекту Figaro catering EXPO. Оператор виставкового харчування на базі МВЦ.

«Інновації – запорука успішного майбутнього в бізнесі»
Олександр Котолуп, Засновник

2013

66

співробітників

597

заходів

70 576

гостей

— I місце в номінації «Кращий Кейтерінг» України за підсумками Ukrainian Event Awards 2013!

Премія «Золотий PROпеллер» 2013. Ми виступили кейтерінг-партнером премії і організували фуршет в стилі «Лофт», який вразив навіть найдосвідченіших маркетологів і рекламістів.

— Масштабний річний корпоратив для компанії «1+1» на 1000 гостей в стилі «Еко».

— Десятки кілограмів їжі, 68 офіціантів і столи, повні різноманітних холодних і гарячих закусок. Фігаро-Кейтерінг організував фуршет для найбільшої в Україні виставки споживчої електроніки CEE 2013 (Consumer Electronics Expo) на 1000 чоловік.

— Розроблено і представлено нові рішення для конференц-заходів: бізнес-сніданки з анімаційними станціями і корисним меню.

— Ми презентували нові колекції «Кантрі барбекю» і «Прованс», а також нові анімаційні станції: «Рататуй», «Салат-Бар», «Паста», «Морозиво в рідкому азоті».

— У компанії з'являється фахівець з партнерських відносин з локаціями. Всі наші клієнти можуть скористатися послугою підбору локації для свого заходу.

— Ми переступили 10-річний рубіж під девізом: «Фігаро-Кейтерінг – кейтерінг масштабних подій!».
«Запорука успіху компанії в чесному і відкритому підході до клієнта»
Олександр Котолуп, Засновник

2012

59

співробітників

621

захід

64 900

гостей

— Фігаро-Кейтерінг – 10 років успіху! Ми відсвяткували свій перший ювілей – десятиріччя компанії – великим дружнім колективом святкували корпоратив у стилі «Оскар».

— Відкриття Будинку Фігаро. Ми провели наш перший PR-захід в новому офісі на Пушкінській, 34 і презентували гостям Будинок Фігаро.

— Фігаро-Кейтерінг супроводжував ексклюзивну white-party в рамках музичного фестивалю «Sensation».

— Ми презентували наші нові колекції і станції сезону 2012–2013: Еко-пікнік, Чарівний ліс, Лід і полум'я, М'ясо і Сир, Foodball party.

— Оригінальна і незвичайна колекція Space. Морозиво, приготоване в рідкому азоті, куби з закусками, футуристичний декор і офіціанти-астронавти в космічних костюмах.

— Ми підтвердили акредитацію Catering Professional.

— Бар All Inclusive від Фігаро-Кейтерінг. Ми розробили інноваційну систему розрахунку алкоголю для масштабних заходів.

«Врятуємо жінок від рабства, кухні та приготування їжі»
Олександр Котолуп, Засновник

2011

52

співробітника

587

заходів

48 958

гостей

— Кращий кейтерінг року за підсумками Ukrainian Event Awards 2011 року.

— Наймасштабніша дводенна IT-конференція Cisco Expo. Ми успішно організували і провели фуршет для 1300 гостей.

— Ми супроводжували наймасштабніший новорічний захід цього року – бенкет на 1300 гостей для OTP Bank.

— Ми презентували 3 нові колекції: Бамбукова, Райські птахи, Готична.

— З 2011 року Фігаро-Кейтерінг – кейтерінг масштабних подій.

— У нас з'явився відділ аутстаффінгу.

— Незвичайна послуга для наших клієнтів – «Танець офіціантів».

«Кейтерінг гастрономічних вражень!»
Олександр Котолуп, Засновник

2010

44

співробітника

511

заходів

47 773

гостя

— Компанія Фігаро-Кейтерінг відзначила своє 8-річчя корпоративом в стилі «Стиляги».

30-річчя компанії «ОБОЛОНЬ». Ми успішно провели наймасштабнішу подію з нагоди святкування ювілею компанії «Оболонь» на 2 400 гостей.

Корпоратив для компанії «LIFE» на 1 200 гостей.

— Введені єдині стандарти проведення заходів та тренінги для офіціантів.

— Нова послуга «Сніданок у ліжко».

«Якщо зміг я – зможе кожен! Марафон завдовжки в життя!»
Олександр Котолуп, Засновник

2009

43

співробітника

764

заходи

37 435

гостей

— Компанія «Фігаро-Кейтерінг» взяла участь у відкритті стадіону «Металіст», Харків.

— Ми презентували колекцію «Мілітарі» на виїзному заході Клубу Івенторів України.

— Вишукане пивне меню від Фігаро-Кейтерінг для масштабного фестивалю «Смак Чеського пива» в Пирогово.

— Феєричний новорічний корпоратив для компанії ROSHEN для 450 гостей.

«Клієнти на все життя»
Олександр Котолуп, Засновник

2008

41

співробітник

698

заходів

23 900

гостей

— Компанія Фігаро-Кейтерінг взяла участь і стала співорганізатором події «Успішні українці – майбутнім олімпійцям».

— Ми провели грандіозне обслуговування бенкету на 1 500 гостей для «Ощадбанку Росії» в Алушті. Це був справжній виклик.

— Тепер ми працюємо в системі CRM Terrasoft і наше планування заходів наблизилося до досконалості.

— Компанія Фігаро-Кейтерінг взяла активну участь у міжнародній виставці «Ресторан Експо Україна 2008».

— Фігаро-Кейтерінг надавав кейтерінг-обслуговування матчу між командами «АРСЕНАЛ» і «ЗОРЯ».

«Якщо перевернути вісімку – вийде знак нескінченності. Ділимося нескінченним задоволенням»
Олександр Котолуп, Засновник

2007

37

співробітників

561

захід

12 087

гостей

— «5 років бездоганного сервісу!». Фігаро-Кейтерінг відзначив своє 5-річчя.

— Відбулася урочиста іміджева презентація компанії Фігаро-Кейтерінг.

— Фігаро-Кейтерінг – волонтер і активний учасник благодійного проекту «Допомогти дітям вулиці».

— Народження нової колекції – «Бароко».

— Фігаро-Кейтерінг та «Шейканемо» допомогли нагодувати фруктами і м'ясом звірів цирку «Кобзов».

«Процеси приготування і поглинання їжі тут так само важливі, як любов і вміння підтримати бесіду»
Олександр Котолуп, Засновник

2006

33

співробітника

373

західи

5 966

гостей

— Вітальна кава-перерва від Фігаро-Кейтерінг для Її Величності королеви Швеції Сільвії.

— Корпоратив для 1200 гостей на честь 13-го Дня народження компанії UMC.

— Ми провели святковий фуршет в клубі засідань Кабінету Міністрів України на честь відкриття 10-ї Центрально-Європейської конференції.

— Компанія виходить на новий рівень обслуговування: менше доставок, більше заходів.

«Компанія, яка створює щастя. Щастя їсти»
Олександр Котолуп, Засновник

2005

29

співробітників

224

заходи

2 787

гостей

— Наші креативні ідеї перестають бути просто ідеями – в розробці перша колекція накриття.

— Фуршет для гостей майстер-класу живої легенди брендингу Скотта Бедбері від Фігаро-Кейтерінг.

— Ми супроводжували міжнародний форум «Ринок капіталу України – 2005».

«Ми завжди намагаємося дивувати наших клієнтів свіжими ідеями і дарувати свято кожного дня!»
Олександр Котолуп, Засновник

2004

27

співробітників

180

заходів

1 672

гостя

— Кількість реалізованих заходів на місяць наблизилася до 15, сильна команда однодумців – 30 осіб. Ми впевнено заявляємо про себе на ринку і йдемо до поставленої мети – формування культури кейтерінгу в Україні.

«Формування культури кейтерінгу в Україні!»
Олександр Котолуп, Засновник

2003

20

співробітників

20

заходів

100

гостей

— 2003 рік – становлення компанії і перші кроки до завоюванню ринку.

«Ресторан на виїзді. Чи потрібен Україні професійний кейтерінг?»
Олександр Котолуп, Засновник

2002

5

співробітників

3

заходи

50

гостей

— Велика мрія перетворилася на реальність. На ринку кейтерінг-послуг з'являється компанія Фігаро-Кейтерінг.

«Що таке Кейтерінг і з чим його їдять?»
Олександр Котолуп, Засновник