uk
ru
Місто
київ
Локація
Платформа арт-завод
Кількість людин
20
Колекція накриття
PRADA picnic
Дата проведення
21.04.2019
Додаткові можливості
Фотозона Офіціант-бутон

Що буде, якщо поєднати 2 найкреативніших гастрономічних бренди країни? Очевидно, буде ВАУ! Саме “ВАУ” був спільний бранч #Figaro_Brunch від Фігаро-Кейтерінг та Ulichnaya eda, влаштований для лідерів думок у секретному місці Арт-заводу “ПЛАТФОРМА”. Бранч передбачав вузьке коло запрошених блогерів та дуже особисту, затишну атмосферу. Дивувати та вражати мала кожна деталь, починаючи від офіціанта-бутона з келихами ігристого на welcome, закінчуючи креативними гастрономічними станціями! 

#Figaro_Brunch

спільний проект

Фігаро-Кейтерінг & Ulichnaya eda 

Фігаро-кейтерінг

Місце зустрічі забути неможливо. Яскрава зелена фотозона з червоним диваном у формі губ, пікнікова зона у стилістиці P.R.A.D.A, дерев’яний бенкетний стіл із трендовою флористикою – кожна деталь створювала настрій урочистої події та дарувала відчуття ексклюзивності.

Вразили візуалізацією, а потім – смаком! Спеціально для цієї події, ми приготували легкі міні-закуски, що ідеально поєднувалися з ігристим та приємно втамовували апетит у теплу погоду. 

Родзинкою меню став особливий десерт від нашого шефа – торт Наполеон у новій fusion подачі. Мініатюрний, але надзвичайно ситний з аутентичном смаком популярного десерту, він завоював серця гостей з першої порції!

Wow Эфект

Ми вже розказували, що кава –  це наша пристрасть, тож, протягом бранчу пригощали ароматними кавовими напоями від талановитих бариста Фіаро-Кейтерінг. Які, в свою чергу, надихнувшись світовими кавовими трендам, втілили нові концептуальні смаки коктейлів – вибухову м’яту Total Mint та Baileys Boom з ірландськими мотивами. В той же час гостей дивував смаком амбасадор Kiev Coffee Festival, грецький бог кави Michalis Dimitrakopoulos. 

Кульмінацією бранчу стали наші гастрономічні станції – станція алкогольного морозива Marry Cream  та нова молодіжна  станція “Пихнемо”. Перша станція, як ви зрозуміли, про солодке та веселощі, ну а друга –  про  останній десертний тренд Instagram! Коли занурюєш бізешку у рідкий азот та смакуєш, а тим часом дим азоту ефектно виходить через ніс та рот, наче ти справжній дракон. Фотки під час цього процесу виходять просто неймовірні!

Емоцій та сторіс було стільки, що здається, вся стрічка соцмереж була заповнена тільки #Figaro_Brunch. А все тому, що ми вклали у подію максимум креативу та натхнення!

АЛЕ ОБІЦЯЄМО, ЦЕ – ЛИШЕ ПОЧАТОК!