uk
ru

Secret Mason Party #2

Пропонуємо вам стати причетними до загадкового суспільства і організувати подію в стилі Масони. Таємничість всього вечора з секретними рукостисканнями, присвятою учасників і незвичайними частуваннями подарує Вам неповторні емоції і чудовий післясмак

Концепція події

Зустріч гостей

Чоловіки в чорних плащах зі старовинними ліхтарями в руках зустрічають гостей біля входу. Вони простягають руку гостю, який повинен потиснути її таємним рукостисканням масонів. Після вони проводять гостей довгими, темними, підвальними коридорами в загальний зал

Підказки

Протягом вечора гостям роздають невеликі папірці-підказки з розповідями про масонів, щоб у них складалося розуміння про все, що відбувається. Перша підказка вручається біля входу

АПЕРИТИВ

Гостей зустрічають офіціанти в класичній формі, пригощаючи ігристим вином з бронзовим пилом і карамеллю на паличці. Частування, у вигляді сирного асорті, подається на шпателі, який символізує будову світу

КЛЯтва

По закінченню аперитиву, перед тим як гості перейдуть в головну зону Бенкету, з'являється чоловік у чорному плащі – Майстер, який просить гостей встати в коло і вимовити клятву для проведення обряду посвячення

Вхід в храм

Для того, щоб місце засідання ложі масонів вважалося храмом, необхідно мати частку справжнього дому масонів. Перед входом в зону Бенкету на червоній доріжці лежить камінь з руїн Одеського масонського храму. Для того, щоб пройти в зону, необхідно наступити і переступити його, що буде символізувати вхід в храм

Історичні корені меню

Масонська Ложа утворилася 24 червня 1717 року, коли в лондонській таверні «Гусак і рожен» зустрілися чотири лондонських ложі:

«Виноградної кисті»

«Гуся і дека»

«Яблуні»

«Корони»

(за назвами таверн, в яких вони збиралися) вирішили об'єднатися в одну Велику ложу Англії




Формат обслуговування


Бенкет

Гостей проводять в зал для розсадження за загальним довгим бенкетним столом. Свічки не горять, в залі тихо. Гості розсідаються по своїх місцях, в той час як, з кроком в 5 чоловік, офіціанти запалюють свічки і роздають другу записку




МЕНЮ

За сценарієм протокольного французького бенкету гостям індивідуально подадуть три страви і три напої

Перша страва

Виноградна сфера з ікрою в лаймовому мусі з сиру Рікотта і каперсами, томлені в винному соусі, символізує закрите життя Товариства Масонів всередині оболонки, наповненої таємницями і легендами

Друга страва

Качине філе з сиром Буко і трюфельною пастою, на подушці солом'яних грибів, символізує міфи, які витають навколо жертвопринесення на таємних зборах Масонів. Поламавши кільце - ми розвіємо міфи про Верховну Ложу

Третя страва

Грушевий мус з карамелізованими сморчками в кроні цукрової смоли. Ми бачимо тільки те, що нам дозволяють, але всередині самих очевидних речей несподівано може виявитися зовсім інший зміст

Напої

Професійний сомельє підбере три напої, які розкриють смаковий букет страв

Дигестив

Окремою частиною вечора стане дигестив, де гості зможуть пригоститися міцним алкоголем і насолодитися смаком вечора

Фуршет

Заходи в стилі Масони можна застосувати і в форматі фуршет. Масивні дерев'яні столи фуршетної лінії декоруються синім оксамитом, золотими свічниками і шикарними композиціями з квітів і фруктів. У форматі фуршет ми можемо не прив'язуватися до спеціальних страв і наповнити меню асортиментом закусок і страв виходячи з побажань клієнта





Завершення вечора

Коли вечір закінчиться, у самого виходу буде стояти велика ваза з вогнем, куди необхідно помістити всі підказки, отримані за вечір. Гості не зможуть покинути масонську ложу, поки не будуть спалені всі підказки.

Текстиль і декор

Довгий стіл з масивного дерева декорується синім оксамитом, золотими свічникам і шикарними композиціями з квітів і фруктів. Гра світла і вогню на столових приладах додадуть нотку таємничості і загадковості

Форма персоналу

Офіціанти будуть одягнені в стильні та елегантні фраки-фартухи і білі рукавички