благодійний Віденський бал 2019
Сукні до підлоги, віденський вальс, живий оркестр – це не пережиток минулого, а частина сучасного життя. 13-14 квітня в колонній залі КМДА майже весь київський бомонд зустрівся на благодійному Віденському балу. Атмосфера панувала воістину помпезна: гості проходили по червоній килимовій доріжці, а простір було прикрашено весняними квітковими композиціями. Про гастрономічні традиції, чим пригощали і дивували, – розповідає Олексій Міллер, Brand Chef компанії Фігаро-Кейтерінг.
Спеціально для Віденського балу та дитячого Віденського балу 2019, нашою креативною командою кухарів було розроблено меню, що відповідає усім тенденціям світової гастрономічної моди. Французький протокольний бенкет, одночасна подача страв – Фігаро-Кейтерінг надав на події обслуговування найвищого рівня, дотримуючись усіх міжнародних регламентів і стандартів.