uk
ru

Льодовик Hubbard

Колекція Льодовик Хаббард – зачаровуючі фуршетні лінії, які складаються з лаконічного сірого текстилю, стійок для подачі страв з відблиском холодного металу і меню, наповненого вишуканими морепродуктами

ФУРШЕТНА ЛІНІЯ

Фуршетні лінії декоруються сірими елегантними скатертинами, листям, застиглим у металі, і дзеркальними стійками для закусок. Частина закусок подається на виделках, що проростають із солоних кристалів

Гастрономічні станції

Для даної колекції були спеціально розроблені кілька станцій, які є невід'ємною її частиною

Станція сіль

Фуршетна лінія вкрита соляними плитами, крізь які мерехтить світло Північного Сяйва. За станцією працює кухар і пригощає гостей асорті морепродуктів гриль, подаючи їх у дуеті з водоростями під пікантними соусами

Станція Устриці

Станція для справжніх гурманів! На крижаній багаторівневої піраміді подаються устриці Fine de Claire, які кухар розкриває і подає гостям під лимонним соком або з устричним соусом. На верхньому ярусі Піраміди можна розмістити лого компанії. Це дозволить посилити корпоративні прояви компанії на події. Льодовик Хаббард також може бути доповнений колекцією Чорних та білих Wonder Box і хай-тек

АНІМАЦІЙНА СТАНЦІЯ ОСЕТЕР ФЛАМБЕ

Шоу-кухня однієї страви – Осетер фламбе, запечений в брусі солі. Така технологія дозволяє посилити смакові якості страви і подати його в концептуально новому форматі. Кухар, немов скульптор, розбиває соляний кокон спеціальним дерев'яним молотом і шматочок за шматочком звільняє ніжне рибне філе.

МЕНЮ

Меню цієї колекції дозволить вам насолодитися різними морепродуктами в дуеті з незвичайними інгредієнтами

Холодні закуски

Тигрова креветка з мусом із цукіні і чорною ікрою тобіко

Ростбіф у нафтовій глазурі під малиновим соусом

Морський гребінець в лимонно-шафрановому мусі

Качка у малиновій глазурі

Хамон в ягідній глазурі

Салат з вугрем на подушці чорних спагетті під горіховим соусом

Рибний дует в листі норі приготований су-від

Овочевий міні-рол з деревними грибами

Куряча печінка з сиром Рокфор в малиновому соусі

Рол з морепродуктами і диким рисом у рисовому папері

Салат з тигровою креветкою на подушці чорних спагетті під горіховим соусом

Рол з апельсином і вугрем у рисовому папері

Новозеландська мідія з гаспачо

Бурякові слайси з козячим сиром під соусом з маракуї

Десерти

Обліпиховий мус на мигдальному бісквіті під дзеркальною глазур'ю

Мус Женева з шоколадно-горіховим печивом

Лавандова пана-кота під дзеркальною глазур'ю

Шоколадно-горіховий десерт з апельсиновим джемом під дзеркальною глазур'ю

Ананас з кокосовим мусом і нотками мигдального грильяжу

Безе з лохиною під кремом Patissiere

ОСНОВНІ ЕЛЕМЕНТИ / ТЕКСТИЛЬ І ДЕКОР

Стійка Take&Eat

Лаконічна стійка з хромованого металу і скла, на якому подаються закуски

Дзеркальні і скляні бруси

Частування подаються на оригінальних скляних і дзеркальних брусах

Листя застиглі в металі

Сети з листя, застиглому в металі, на яких подано закуски, підкреслять ексклюзивність стилістики даної колекції

Закуски на виделочках

Частина закусок подається на виделочках, що проростають з соляних кристалів

Текстиль

У колекції використовуються сірі скатертини холодного відтінку

Флористика

Для даної колекції використовуються оригінальні квіткові композиції з рідкісних видів квітів – леукадендрон, арабікум, кали, які не передбачають інші варіанти флористики

ASH BAR

Класичний бар, виконаний в стриманому англійському стилі, який додасть нотку елегантності вашій події

ФОРМА ПЕРСОНАЛУ

Офіціанти будуть одягнені в стильні та елегантні фраки-фартухи