uk
ru

Кейтерінг
у форматі
коктейль

  • Коктейль

Мобільний та вишуканий формат кейтерінг-обслуговування, коли вишукані міні-закуски, витончені десерти, легкі коктейлі та напої подаються гостям виключно офіціантами в обніс

Особливості формату

Такий формат передбачає мінімальну кількість коктейльних столів і виключає прибори. Дуже зручний для заходів з великою кількістю гостей: презентації, покази колекцій, церемонії нагородження.

подача

Подача в обніс на чорному склі

Таці з підсвіткою

Подача в обніс на графітових дошках

Акрилові таці

Коробійник

Класичні круглі таці

Подача в обніс на кірці

Еко-таці

Подача на прозорому склі

Коктейльні столи

Класичні чорні коктейльні столи

Коктейльні столи у стилі Еко

Класичні білі коктейльні столи

Гастрономічні станції

Станція Устриці
Гастрономічна станція

Chocolate Art
Гастрономічна станція

Лід та Полум'я
Гастрономічна станція

Човен Бар
Гастрономічна станція

Морозиво у рідкому азоті
Гастрономічна станція

Чарівний Ліс
Гастрономічна станція

Коктейльне меню

Напої та закуски офіціанти подають гостям в обніс. Такий формат передбачає зручні невеличкі закуски на один укус та виключає використання фраже.

Декор

Декор для коктейльних столів в основному використовується лаконічний, вишуканий та не громіздкий.

Обслуговуючий персонал

Усміхнені офіціанти подають напої та закуски в обніс делікатно і доречно, не перериваючи розмови гостей.