Для святкування знакової дати в житті компанії, обрали класичне кейтерінг накриття у чорно-білих кольорах із зеленими акцентами. Закуски ми подавали на графітових wonder box, як прикрасили живою травою та подекуди прикрасили вазами з живими квітами. Зустрічали вітальним кава-брейком із вишуканими десертами, такими як:
- Обліпиховий мус на мигдальному бісквіті з дзеркальною глазур'ю
- Захер малиновий
- Ванільна пана-кота з агрусовим кулі та фісташками
Коли гості розслабились та перейнялись атмосферою гостинності, ми втілили частування у форматі фуршет. Пригощали finger food, салатами та гарячими закусками від нашого бренд-шефа. Серед фаворитів:
- Свинина Фюме з ароматом трюфеля та французької гірчиці в глазурі Віолет
- Індичка в сицилійській глазурі з лохиною
- Філе морського сома в млинці з чорнилом каракатиці та лимоном
- Сатай із індички з горіховим соусом
- Курка Теріякі з грибами Шіїтаке
- Свиняча вирізка су-від в сажі з сирним стогом
Акцентним гастрономічним поінтом стала ефектна станція Антипасті з італійськими м’ясними та сирними делікатесами. Увагу привертало, в першу чергу, яскраве оформлення станції сріблястим листям із колекції Hubbard, а потім – і аутентичним італійським смаком. Усі гості залишились щасливими і висловили бажання святкувати наступні ювілеї разом.