uk
ru

Шведська
лінія

  • Шведська лінія

Формат обслуговування

Шведський стіл вид обслуговування гостей за принципом фуршету. Багатий асортимент гарячих і холодних закусок, які подаються на фуршетній лінії, а гості самостійно вибирають страви за власним смаком і розсаджуються за столи.

Подача їжі

Шведська лінія або шведський стіл можуть бути оформлені в певній стилістиці, так само, як і фуршет.

Формат розсадження для шведскої лінії

Розсадження гостей за круглими столами

Розсадження гостей за прямокутними пікніковими столами

Розсадження гостей у LOUNGE ЗОНІ З накриттям P.R.A.D.A. PICNIC

Розсадження гостей за прямокутними столами у стилі OСTOBER FEST

Гастрономічні станції

Гастрономічні станції у форматі обслуговування шведський стіл – відмінно урізноманітнюють, наприклад, обідню перерву на конференції або корпоратив на природі. Такі станції стануть незабутнім анімаційним моментом в кейтерінг-обслуговуванні.

Станцiя вареникiв

Станцiя сiль

Станцiя супiв

Станцiя cheesy

Станцiя fish

coffee pasion

crape waper

meat hot tasty

Меню

Шведський стіл зазвичай наповнений великим асортиментом страв для повноцінного обіду: розширений асортимент салатів, гарячих страв і закусок.

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ ПЕРСОНАЛ

Кухарі та офіціанти стоять по довжині всієї фуршетної лінії та допомагають гостям визначитися з вибором їжі та закусок.