Шведська
лінія

  • Шведська лінія

Формат обслуговування

Шведський стіл вид обслуговування гостей за принципом фуршету. Багатий асортимент гарячих і холодних закусок, які подаються на фуршетній лінії, а гості самостійно вибирають страви за власним смаком і розсаджуються за столи.

Подача їжі

Шведська лінія або шведський стіл можуть бути оформлені в певній стилістиці, так само, як і фуршет.


Формат розсадження для шведскої лінії

Розсадження гостей за круглими столами

Розсадження гостей за прямокутними пікніковими столами

Розсадження гостей у LOUNGE ЗОНІ З КОЛЕКЦІЇ P.R.A.D.A. PICNIC

Розсадження гостей за прямокутними столами у стилі ВУЛИЧНА ЇЖА

Розсадження гостей за прямокутними столами у стилі OСTOBER FEST

Гастрономічні станції

Гастрономічні станції у форматі обслуговування шведський стіл – відмінно урізноманітнюють, наприклад, обідню перерву на конференції або корпоратив на природі. Такі станції стануть незабутнім анімаційним моментом в кейтерінг-обслуговуванні.

Лід та Полум'я
Гастрономічна станція

Човен Бар
Гастрономічна станція

Маркіза
Гастрономічна станція

Pie Bar
Гастрономічна станція

Станція Сирів
Гастрономічна станція

Станція М'яса
Гастрономічна станція

Меню

Шведський стіл зазвичай наповнений великим асортиментом страв для повноцінного обіду: розширений асортимент салатів, гарячих страв і закусок.

Декор

В якості оформлення можуть бути стійки та вази з квітковими композиціями, овочевий або нестандартний декор. А особливу атмосферу у вечірній час створюють гірлянди з лампочками теплого світла.

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ ПЕРСОНАЛ

Кухарі та офіціанти стоять по довжині всієї фуршетної лінії та допомагають гостям визначитися з вибором їжі та закусок.

Маєте питання?

— Наш фахівець зконтактує з вами

Дякуємо

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом