uk
ru

Український Фьюжн

Український Фьюжн – це етнічні елементи, прочитані на бунтарський сучасний лад, калейдоскоп текстур та кольору, поєднання непоєднуваних матеріалів. В меню акцент на здорове харчування, де українські, європейські та азіатські рецепти виконані в андеграунд стилістиці з елементами молекулярної кухні.

Фуршетна лінія

Складається з різних за розміром, кольором та текстурою столів, а частування подається на лаконічному латунному листі.

Столи «Гармошка»

Набір із 5 столів, виконаних під мармур. Залежно від локації та кількості гостей, фуршетну лінію зі столів «Гармошка» можна розтягувати або групувати, тим самим змінюючи площу накриття.

Столи «Острів»

Багатофункціональна акцентна точка, яка може бути продовженням фуршетної лінії або стати автономним елементом для подачі страв. «Острів» складається з п'яти столів різних форм, матеріалів і кольору, що дозволяє створювати складні фігури.

Текстиль

Для збільшення фуршетної лінії (або замість «гармошки») використовуються столи, які встелені гірчично-золотистими скатертинами.

СТАНЦІЯ КРЕМ-СУПіВ

Унікальна станція, що дозволяє гостям насолодитися першими стравами у форматі фуршет. Міні-супи подаються у вишуканій мартинці з асорті топінгів, їстівної землею і пікантними крихтами сиру. У меню лососевий, спаржевий і томатний крем-супи.

ФЬЮЖН САЛАТ БАР

Нове прочитання станції салатів, коли стіл встелений асорті інгредієнтів, з яких кухар збирає страву на будь-який смак гостя. У меню овочеві, м'ясні і рибні салати. Серед інгредієнтів ароматне листя базиліку, руколи і фрізе, гілки хамону, італійська ковбаса чорізо і бекон панчетта, асорті сирів – горгонзола і моцарела, гілочки помідорів черрі та соковиті болгарські перці в дуеті з малиною, грушею й артишоками.

Станція йогуртовий трайфл

Легка станція для любителів здорового харчування та експериментів. Її унікальність в тому, що в основі лежить нейтральний йогурт, який гармонійно поєднується з солоними і солодкими доповненнями, незвичайним способом розкриваючи смаковий букет. Серед них: філе форелі, тигрові креветки, сир моцарела, грейпфрути, апельсини, ароматні черрі, свіжий огірок, вітелло тоннато, асорті горіхів, маслини, сочевиця та різні топінги.

МЕНЮ

Меню цієї колекції дозволить вам насолодитися різноманітними морепродуктами в дуеті з незвичайними інгредієнтами.

Холодні закуски

Фріволіте з качки з сирно-яблучним мусом та нотами сиру Каліфорнія у кільці смородинового паперу

Курячі болли у крихті землі під кукурудзяним соусом

Асорті бейглів

Рибний мікро-мікс лосося з імбирем та ароматним базиліком


Мідія з коктейльною капсулою крабового біск соусу

Качине філе з персиком та коктейльною капсулою малинового консоме

Курячі болли у крихті землі під кукурудзяним соусом

Асорті міні-сфер із холодця

Міні-роли з яловичини у пікантному маринаді під травами розмарину

Паштет із яловичини у фісташковій крихті в кільці малинового паперу

Віттело Тоннато з грибами та коктейльною капсулою вершково-гірчичного соусу

Сет морських гребінців під лавандовим, базиліковим та томатним сиром Базірон

Асорті маршмелоу з томатів під сирною пудрою

Міні-роли з лососем Гравлакс у пелюстках листя норі під цитрусовим дресінгом

Гарячі закуски

Устриці запечені в дуеті з білим вином та пікантним пармезаном


Устриці Рокфеллер під самбукою та соусом Табаско

Устриці запечені в дуеті з томатами, каперсами та пармезаном

Гарячі болли з савойської капусти з кус-кусом та ніжним курячим філе під соусом Наполі

Гарячі курячі болли у крихті землі

Ніжна свиняча вирізка у сажі з сирним стогом

Десерти

Ананас в дуеті з мусом із зеленого чаю Матча

Повітряний мус з трьох видів шоколаду під кукурудзяними боллами

Мус на темному пиві з карамелізованим бананом під крихтою коралового бісквіту

Кокосовий дакуаз із гранатовим мусом та нотами джину під журавлино-гранатовим кюлі

Мус з яблучним желе й корицею з нотами віскі на подушці шоколадного бісквіту

М’ятний мус з лаймовим желе та нотами білого рому на подушці шоколадного бісквіту

Фісташковий чізкейк з малиновим желе та кораловим бісквітом

Апельсинове бланманже

Груша, томлена у червоному вині з сирним соусом Дор Блю та кедровим горішком в карамелі

Апельсинове бланманже

Желе з традиційного українського узвару з ягодою фізалісу

Желе, настояне на білому вині з ягодами лохини, полуниці та винограду

ФЬЮЖН БАР

Декор

Золоті манекены, килими з українськими національними орнаментам, незвичайна «нафтова» кукурудза у поєднанні із золотисто-гірчичним текстилем та снопи колосків пшениці – все це подарує Вам справжню колаборацію кольору і текстур Ukrainian Fusion.

фотозона

ФОРМА ПЕРСОНАЛУ

Офіціанти будут одягнені у стильні та елегантні фраки-фартуки