uk
ru

Фьюжн салат бар

Гастрономічні станції
  • Фуршет
  • Бенкет
  • Шведська лінія
  • Коктейль
  • Кава-брейк

Нове прочитання станції салатів, коли стіл встелений асорті інгредієнтів, з яких кухар збирає страву на будь-який смак гостя.

ОПИС ГАСТРОНОМІЧНОЇ СТАНЦІЇ

У меню овочеві, м'ясні та рибні салати. Серед інгредієнтів ароматне листя базиліка, руколи та фрізе. Слайси хамону, італійської ковбаси Чорізо та бекон Панчета. Асорті сирів – горгонзола і моцарелла, гілочки помідорів Черрі та соковиті болгарські перці в дуеті з малиною, грушею і артишоками.

НАПОВНЕННЯ СТАНЦІЇ

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 8 500 Г / РЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50  / ПЕРСОНАЛ: 1 КУХАР