uk
ru

Chocolate ART

Гастрономічні станції
  • Фуршет
  • Бенкет
  • Шведська лінія
  • Коктейль
  • Кава-брейк

Chocolate Art - шоу зі створення абстрактної картини з білого і чорного шоколаду, в поєднанні з кораловим бісквітом, ягідним соусом, повітряним мусом і акцентом з горіхів.

ОПИС гастрономічної СТАНЦІЇ

Кухарі-кондитери шар за шаром, наносять інгредієнти на поверхню столу, народжуючи неповторну шоколадно-ягідну симфонію смаку, а кінцевим штрихом є «заморозка» картини за допомогою рідкого азоту. Далі кухарі ,шматочок за шматочком, викладають отриману картину на спеціальні картонні тарілки і роздають гостям.

Ця анімаційна станція відмінно ляже в концепцію, як частина програми для статусних заходів, таких як: презентація нових послуг / товарів, відкриття нових підрозділів компаній, святкування визначних подій компанії. Станція приверне увагу, внесе різноманітність, подарує емоції та радість гостям.

НАПОВНЕННЯ СТАНЦІЇ

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 9 950 г / РЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50 - 100 / ПЕРСОНАЛ: 2 КУХАРІ

  • Соус ванільний, г 600

  • Соус з манго, г 600

  • Повітряний шоколадний мус, р 2000

  • Вершковий крем-мус із фісташкою, г 1000

  • Грильяж із міксу мигдалевого горіха та фундука, г 400
  • Кораловий бісквіт, г 750
  • Глазур чорна, г 2 000
  • Глазур біла 2 000 г