uk
ru

Станція сіль

Гастрономічні станції
  • Фуршет
  • Бенкет
  • Шведська лінія
  • Коктейль
  • Кава-брейк

Оригінальна станція для подачі морепродуктів та закусок з риби.

ОПИС ГАСТРОНОМІЧНОЇ СТАНЦІЇ

Закуски викладаються на соляні пластини, які підсвічуються зсередини і привертають увагу гостей. За станцією знаходиться кухар, який люб'язно подає частування гостям.

НАПОВНЕННЯ СТАНЦІЇ

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 18 000 Г/ РЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50 / ПЕРСОНАЛ: 1-2 КУХАРЯ

  • Рибний дует в листі норі, приготований в су-від

  • Мідія запечена в беконі

  • Мідія запечена в соусі бешамель

  • Мікс морських водоростей вакаме

  • Слайси запеченої картоплі

  • Слайси запеченої моркви

  • Слайси запеченого буряка

  • Соус буряковий
  • Соус з червоного солодкого перцю

  • Соус бешамель

  • Соус із каперсами

  • Соус із зеленим горошком та коренем імбиру