uk
ru

Станція холодних супів

Гастрономічні станції
  • Фуршет
  • Бенкет
  • Шведська лінія
  • Коктейль
  • Кава-брейк

Кухар пригощає гостей освіжаючим холодником, але раптово, додавши чарівний інгредієнт у вигляді буряка, перетворює страву на борщ. Красива гра кольору та смаку!

ОПИС ГАСТРОНОМІЧНОЇ СТАНЦІЇ

Кухар пригощає гостей освіжаючим холодником, але раптово, додавши чарівний інгредієнт у вигляді буряка, перетворює страву на борщ. Красива гра кольору та смаку! Супи подаються в одноразових супницях.

НАПОВНЕННЯ СТАНЦІЇ

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 8 650 г / ЦІНА: 6 214 грн / РЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50

Додаткова начинка:

  • Індичка
  • Редис
  • Картопля
  • Яйця
  • Помідори
  • Зелень
  • Італійські гріссіні