uk
ru

Станція Халва

Гастрономічні станції
  • Фуршет
  • Бенкет
  • Шведська лінія
  • Коктейль
  • Кава-брейк

Поєднання звичайного частування і оригінальної подачі гарантовано зацікавить і здивує гостей.

ОПИС ГАСТРОНОМІЧНОЇ СТАНЦІЇ

Поєднання звичайного частування і оригінальної подачі гарантовано зацікавить і здивує гостей. Куби халви охолоджуються рідким азотом, після чого розколюються стомеском і подаються гостям із різними топінгами і додатковими солодощами.

НАПОВНЕННЯ СТАНЦІЇ

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 18 000 г / ЦІНА: 7 877 грн / РЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50-100

В меню:

  • Кулі з ківі
  • Варіготе бузина
  • Варіготе маракуйя
  • Козинаки
  • Печиво з насінням і горіхами
  • Цукерки з гарбузового та соняшникового насіння
  • Обсмажений арахіс в гостро-солодкій глазурі
  • Чурчхела
  • Лукум