uk
ru

Станція Frostberries

Гастрономічні станції
  • Фуршет
  • Бенкет
  • Шведська лінія
  • Коктейль
  • Кава-брейк

При гостях кухар готує освіжаючий та тонізуючий десерт із сезонних ягід.

ОПИС ГАСТРОНОМІЧНОЇ СТАНЦІЇ

При гостях кухар готує освіжаючий та тонізуючий десерт. Сезонні ягоди він заливає рідким азотом, під впливом якого, ягоди моментально змінюють свою текстуру, стаючи хрусткими ззовні і м'якими всередині. Подається десерт з морозивом в рідкому азоті та різними топінгами.

НАПОВНЕННЯ СТАНЦІЇ

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 7 850 г / ЦІНА: 12 705 грнРЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50-100

В меню

Сезонні ягоди: малина, полуниця, лохина, ожина

Топінги та присипки:

  • Сироп із карамелі і лаванди
  • Мед із різнотрав'я
  • Кокосова стружка
  • Кеш’ю та мигдаль
  • Маршмеллоу
  • Безе