uk
ru

Кава-брейк

  • Кава-брейк

Кава-брейк – це можливість швидко підкріпитися і відновити сили учасникам семінару або конференції. За коктейльними столами гостей пригощають свіжою випічкою, десертами та гарячими напоями, представленими на фуршетній лінії. Даний формат не передбачає алкоголь та розсадження гостей.

Професійні coffee points - must have на події.

Кава – не просто стандартний атрибут, це показник рівня події.

Фігаро-Кейтерінг відрізняється пристрастю до їжі та кави, відстежуючи тенденції і піклуючись про смакові якості. Щоб забезпечити високу якість кави, ми адаптували роботу з професійними кавомашинами під формат виїзного ресторану і навчили цього свою команду. Наші кейтерінг-бариста проходять обов'язкове навчання з подальшою атестацією і орієнтуються у великій кавовій карті.

Меню

Меню для кава-брейку складається з легких закусок фінгер-фуд та ароматної випічки, якими приємно насолоджуватися за чашкою кави або чаю.

Декор

Декор та флористика на кава-брейках створюються відповідно до побажань замовника та загальної стилістики заходу.

Обслуговуючий персонал

Обслуговуючий персонал на кава-брейках – це офіціанти та кухарі, які пройшли навчання за системою стандартів, та володіють усіма навичками й знаннями для професійного обслуговування заходів.