uk
ru

Про французів завжди говорять як про гурманів, захоплюючись особливостями французької кухні

У Франції не наїдаються, а навпаки – подають частування в маленьких порціях, щоб гість міг оцінити кожне смакове поєднання і отримати задоволення. Французи прискіпливі до вибору інгредієнтів, сервірування та манері подачі страв. Вони надають перевагу неквапливому смакуванню кожного шматочка, супроводжуючи процес приємною бесідою в композиції з хорошим вином.

Одного разу ми вирішили об'єднати всі свої знання про країну гурме та багаторічний досвід роботи з французькою кухнею – тоді в шоу-румі Фігаро-Кейтерінг відбулась перша гастро-вечеря

Ми знайшли носія смаку, приготували споконвічно французькі делікатеси, витончено прикрасили бенкетну залу і запросили друзів розділити з нами вечерю. Вийшло дуже атмосферно, смачно та незабутньо. Тоді ми захотіли зробити це приємною традицією.

Раз на місяць ми зустрічаємося в колі друзів та партнерів, щоб разом перенестися в гастрономічну культуру Франції

Пригощаємо пате з фуа-гра з манговим чатні, традиційним цибулевим супом, качиною грудкою Аля Гутте Де Вонг, подаємо освіжаючий сорбет, а на завершення дивуємо авторським десертом. Це вже наша 9-та вечеря і з кожним прийомом ми все більше розуміємо французів й значення фрази «бути гурманом».

Скажіть, а Ви хотіли б відчути себе як француз?

ФІГАРО-КЕЙТЕРІНГ–
КЕЙТЕРІНГ ВИЗНАЧНИХ ПОДІЙ!