ru
uk

У ресторани - за емоціями

Ми дружимо з компанією Агромат. За 3 роки дружби ми провели разом більше 16 Визначних подій, переживаючи разом емоції щастя, радості та гастрономічної насолоди. Це той випадок, коли нам довірились і не пожалкували.

Адже відчули – наш кейтерінг с душею, а про гостинність ми знаємо усе. Днями, зустрівшись із сім'єю засновників Тадай, ми запитали Що вони найбільше цінують в ресторанах, подорожуючи?

– Коли ми приїжджаємо в Італію чи Іспанію, ми хочемо потрапити саме до автентичного ресторану

Ресторану з душею. Це момент гостинності. Тому ми любимо заклади, де, як правило, немає туристів, а шеф-кухар особисто цікавиться чи було нам сьогодні смачно. Наприклад, в одному ресторані в Італії нас зустрічала власниця. Вона виходила до нас і одразу починала розповідь про яблучний пиріг, який того вечора спекла.

Здавалося б, що може бути простіше за яблучний пиріг? “Ці яблука виросли на дереві, яке моя бабуся посадила ще у минулому столітті”, – каже вона.

І ми вже їмо не простий яблучний пиріг, а найкращий в світі пиріг, адже в нього є історія.

А ще важливо з ким. З ким ти ділиш обід за одним столом, п'єш вино

Їх смак Ви відчуєте тільки в хорошій компанії. Адже ми ходимо в ресторани не просто за смачною їжею – це must have – ми йдемо за емоціями, які нам подарує частування.

Фігаро-Кейтерінг–кейтерінг Визначних подій!