ru
uk
Місто
Київ
Кількість гостей
300
Дата проведення
05.06.2019

Комплексне обслуговування у форматі фуршет протягом усього дня

Такий формат обрав замовник компанії-гіганта з виробництва інгредієнтів для хлібобулочних виробів. Концепцією події став ECO, що ідеально відобразив філософію компанії – натуральність та природність. Яскравими акцентами стилістичного оформлення стали скатертини фіолет, вази з живими квітами та пишні композиції з пір’я.

Частування ми представили у вигляді різноманітних смачних станцій.

Частування ми представили у вигляді різноманітних смачних станцій. Серед них станція міні-вареників, fusion салат бар, станція крем-супів, станція сиру, в’яленого м’яса, апетитної індички. Біля кожного поінту працював професійний кухар Фігаро-Кейтерінг, що індивідуально пригощав кожного гостя, супроводжуючи ефектну подачу заманливою розповіддю. 

Окремої уваги заслуговувала станція запашного хліба, поданого на дерев’яних зрубах та оточеного декором із моху. 

Це був продукт компанії-замовника, що прагнула вишукано презентувати плід своєї праці. 

На барі ми пригощали авторськими наливками, вином та лимонадом. 

Дякуємо за довіру!

З цим замовником ми працюємо вже протягом декількох років, і кожного разу нам вдається приємно здивувати гостей, подарувавши незабутні гастрономічна та естетичні враження. 

ФІГАРО-КЕЙТЕРІНГ – КЕЙТЕРІНГ ВИЗНАЧНИХ ПОДІЙ!