ru
uk

ТОП-10 кондитерських трендів від Фігаро-Кейтерінг у 2019

Мінімалізм, продуманий дизайн, нестандартні смаки і креативні подачі — все це основні тренди кондитерських виробів в 2019 році.

Химерність і неприродність відходять у минуле, поступаючись місцем стриманій вишуканості з натуральними відтінками та оригінальними акцентами. Спеціально для Вас ми зібрали вижимку з 10 головних трендів, яким слідуємо в нашій роботі, пропонуючи на подіях найбільш інноваційні та модні десерти.

1. Мінімалістичний дизайн

У кондитерському світі стійко вкоренилася тенденція до мінімалізації десертів. Великогабаритні декорації стають моветоном, адже за ними майже неможливо розгледіти характер самого десерту. Тому кондитери Фігаро-Кейтерінг роблять ставку на фактуру солодкого витвору. Це або модні торти з ефектом мармуру, потрісканого цементу, старого папірусу або ідеально гладкі й рівні торти, де немає нічого зайвого.

2. Природні кольори

Натуральні і приземлені відтінки повертаються в моду, витісняючи неприродні фарби в десертах. Моноколір, гра схожих відтінків та тонів в грамотному поєднанні стає головним завданням кондитерів. І тут можна вивільнити політ фантазії, адже ефектно виглядатимуть десерти в білому, небесному, ніжно-рожевому, "космічному", золотому кольорах.



3. Прикраси дорогоцінними металами та камінням

Коштовне каміння та метали продовжують закохувати публіку по всьому світу. Поряд з природними текстурами і кольорами продовжує зростати тенденція на десерти з елементами сусального золота, срібла, цукрових кристалів. Наші кондитери обожнюють цю тенденцію, майстерно прикрашаючи десерти та роблячи їх незабутніми.

4. Геометричні форми

Круглі торти не виходять із моди, але разом з ними трендовими стають десерти у формі трикутника, паралелограма та інших геометричних фігур. Це той випадок, коли кондитери спочатку розробляють проект, а потім працюючи з формою, пропорціями, кольором та текстурою, створюють справжній арт-об'єкт.

5. Моносмаки: азіатська екзотика або локальні продукти

У моді як азіатська екзотика: юзу, матча, чай соба, манго, маракуйя, чорний кунжут, так і локальні інгредієнти, серед яких можуть бути такі начинки як гратен із айви та яблука, гель із журавлини, мус на листі чорної смородини або мус з бородинським хлібом. Важливо не розпорошуватися на велику кількість інгредієнтів, зосередившись на 1-2 смакових складових.

6. Менше цукру та калорійності

Тренд на здорове харчування стрімко зростає, а з ним набирає обертів і тенденція до зменшення цукру в десертах. Кондитери Фігаро-Кейтерінг мінімізують кількість цукру в своїх десертах, роблячи ставку на яскравих сполученнях інгредієнтів. Також на піку популярності залишається безглютенова та веганська випічка.

7. Десертні станції: торт і candy bar в єдиній стилістиці

Індивідуально під концепцію Вашої події, кондитери Фігаро-Кейтерінг розроблять колекцію десертів, яка буде об'єднана єдиною стилістичної ідеєю з оформленням простору. Наприклад, у Вас влітку весілля на відкритій локації, де основна концепція полягає в ECO: багато зелені та природні матеріали. Ми підтримуємо цю ідею, відобразивши природні елементи в торті та кенді-барі в найкреативніших варіаціях.

8. Нестандартне морозиво

Головний тренд цього року — алкогольне морозиво. мохіто, пінаколада, джин-тонік, просекко, віскі... Смак улюбленого напою тепер буде в улюбленому десерті, створюючи правильний настрій на період спекотного літнього сезону. Також кондитери Фігаро-Кейтерінг рекомендують Станцію морозива в рідкому азоті, яке захопить увагу гостей події не тільки смаком, але і видовищною подачею кухарем.

9. Оригінальна подача десертів

В тренді не тільки яскраві смаки, але й подача! Адже гість закохується спочатку очима, а тільки потім пробує на смак. Наші кондитери переконані, що всі десерти повинні виглядати і подаватися instagramble. Тому для нас абсолютно нормально подати кенді-бар на чортовому колесі, наприклад, оригінальних стійках у формі тварин, та й взагалі, будь-яким цікавим способом. Креативним бути модно.




10. Брендовані корпоративні десерти

Якщо це велика подія компанії, забрендувати своїм лого десерти буде цікавим рішенням смачного сувеніра для гостей. Кондитери Фігаро-Кейтерінг дуже індивідуально підходять до реалізації такої ідеї, втілюючи виключно стильні та красиві ідеї.

СПОДІВАЄМОСЬ, ЦІ тренди БУДУТЬ ВАМ У НАГОДІ ТА СТАНУТЬ ЗАПОРУКОЮ УСПІШНОЇ ПОДІЇ.

Додамо ще, що в моді завжди будуть індивідуальні та незвичайні рішення в десертах, які виділяються своїм зовнішнім виглядом і незабутнім смаком. Головне, щоб десерт передавав собою якусь ідею-сенс і подобався особисто Вам, ну а наші кондитери подбають, щоб на Вашій події десерт став самодостатнім WOW - ефектом і надовго запам'ятався гостям.

ФІГАРО-КЕЙТЕРІНГ – КЕЙТЕРІНГ ВИЗНАЧНИХ ПОДІЙ!