ru
uk

Кава – це показник рівня подій.​

Кава – це показник рівня подій. Напій, що приваблює багатогранним смаком, еволюціоновав у буденну культуру та любов. Кавові «історики» навіть придумали позначення етапів розвитку кавової індустрії, виділивши три основних хвилі. Одним із важливих інструментів успіху третьої хвилі стали бариста, як джерело знань. Тепер гарну каву можна обрати не тільки в ресторанах або кав`ярнях, але і на подіях. Про правильну каву на подіях розповідає Катерина Котолуп, операційний директор Фігаро-Кейтерінг.

Еволюція кавової культури торкнулась кейтерінгу?

Безумовно! За 16 років роботи в подіях, ми пройшли шлях від кави в термосі до широкої кавової карти та професійних бариста. Команда Фігаро-Кейтерінг, працюючи в галузі гостинності, відрізняється пристрастю до страв та напоїв та регулярно відслідковує модні тенденції. Іншими словами, займаємось кавовим «трендхантінгом».

Щоб забезпечити високу якість, ми адаптували роботу з професійними постовими кавовими машинами у форматі виїзного ресторану та навчили цьому команду. Весілля  в лісі? Романтический бранч на березі моря? Бариста Фігаро-Кейтерінг приготують бездоганну каву навіть на Драгобраті.

Як обирали каву?

До вибору "тієї самої" кави ми підійшли з великою відповідальністю, створили фокус-групу та провели багаточисельні дегустації в офісі. На радість усім співробітникам, які, до речі, великі поціновувачі цього напою. У якийсь момент думки розійшлись, але в підсумку, ми обрали найкращий варіант. Продегустувати який Ви можете як на події, так і у нашому улюбленому шоу-румі.

Правильні бариста – хто вони?

Що стосується наших кейтерінг-бариста, вони проходять обов'язкове навчання з подальшою атестацією, тому наче риби в воді, орієнтуються у великій кавовій карті. Тепер нам під силу приготувати чашечку ароматного напою як у будь-якій точці України, так і за кордоном. Гості подій зазначають, що нашу смачну каву можна пити навіть без цукру та молока.

Кава створює атмосферу

Команда “Фігаро-Кейтерінг” двічі обслуговувала Український Дім у Давосі. Новини про гарну каву та гостинність української команди настільки швидко розлетілись, що до нас заходили навіть з інших домів  за гастрономічними враженнями.

Кава магічним чином створює атмосферу та задає правильне настрій. Фігаро-Кейтерінг, в свою чергу, піклується про те, щоб забезпечувати гостей події усім найкращим!