Вишуканість та стриманість: французький протокольний бенкет з Фігаро-Кейтерінг
4 місяці узгодження, 1 місяць підготовки, тиждень планування у всіх підрозділах, 3 доби розрахунків для 3 видів схем – все це про один із найважчих типів бенкету, французький протокольний бенкет.
Вишукана вечеря відбувалась в рамках благодійного аукціону Українського Католицького Університету, де обслуговувати почесних гостей запросили команду Фігаро-Кейтерінг. Усі страви подавались індивідуально гостям за замовленням, згідно суворого таймінгу.
Спочатку подали холодні закуски, потім – салат, основну страву на вибір, а на завершення – десерт. До того ж, спеціально для гостей сомельє підбирав найкращі вина, що ідеально поєднувались із стравами.