uk
ru
Локація | Місто
МВЦ ❘ Київ
Кількість гостей
500
Дата проведення
15.12.2018

Вишуканість та стриманість: французький протокольний бенкет з Фігаро-Кейтерінг

4 місяці узгодження, 1 місяць підготовки, тиждень планування у всіх підрозділах, 3 доби розрахунків для 3 видів схем – все це про один із найважчих типів бенкету, французький протокольний бенкет.

Вишукана вечеря відбувалась в рамках благодійного аукціону Українського Католицького Університету, де обслуговувати почесних гостей запросили команду Фігаро-Кейтерінг. Усі страви подавались індивідуально гостям за замовленням, згідно суворого таймінгу.

Спочатку подали холодні закуски, потім – салат, основну страву на вибір, а на завершення – десерт. До того ж, спеціально для гостей сомельє підбирав найкращі вина, що ідеально поєднувались із стравами.

Серед основних страв:

  • Форель з гратеном із картоплі та соусом із лисичок
  • Качине філе з сиром
  • Каліфорнія і трюфельною пастою на подушці з солом’яних грибів
  • Баклажан фарсі з кіноа, кускусом і весняними овочами

Гості відмітили бездоганний смак та сервіс, що був непомітним, але відшліфованим до блиску.

Фігаро-Кейтерінг –
кейтерінг визначних подій!