uk
ru

Формат Дні поля в Україні

Це відкрита незалежна платформа для спілкування експертів сільськогосподарського виробництва. Сучасні сорти рослин, засоби виробництва, новітні технології, сільгосптехніка наживо і наукові винаходи — все це робить Дні поля в Україні унікальною подією.

Даний формат передбачає організацію прийому в "диких місцях", полях, які абсолютно не призначені для проведення заходів. Але професійний кейтерінг-підрядник здатен взяти на себе повну організацію Днів поля, забезпечивши кейтерінг-обслуговування повного циклу.

Кейтерінг фактично з нуля створює ресторан на "локації без локації", забезпечуючи комфортні умови для презентації технологічного обладнання та новітніх сільськогосподарських винаходів. Це нестандартно і креативно. Тільки уявіть: серед природи, на свіжому повітрі з'являється реальний самодостатній ресторан. Зі спеціально влаштованими наметами, санітарними зонами та оригінальною кейтерінг-зоною для гостей. Де меблі, колекція накриття, посуд і меню реалізовані в єдиній концепції, організація продумана до найменших деталей, а сервіс — бездоганний та непомітний.

Маючи 16-річний досвід у реалізації подій різного формату, ми знаємо все про професійну організації формату "Дні поля" в Україні та готові навести ТОП-5 причин чому реалізацію даного формату варто довірити команді Фігаро-Кейтерінг:

1. Ми створюємо максимально комфортні умови для гостей

Детально продумуємо розміщення наметів, захищених від дощу і яскравого сонця, технічну зону, де в режимі онлайн будуть готуватися всі страви, необхідні туалетні кімнати і місця для миття рук. І звичайно ж, беремо на себе такі важливі моменти, як стабільне постачання питної води, освітлення, меблі, зона для відпочинку та інше. Сонцезахисні креми, засоби від комарів і аптечка — також наш must have на Днях поля.

2. Ми дотримуємося єдиної стилістики події

Готуючись до Днів поля, ми продумуємо стилістичні рішення в оформленні простору, які найбільш доречно та яскраво підкреслять статус заходу. Меблі, текстиль, посуд, флористика та декор об'єднані однією ідеєю та красномовно доповнюють подачу страв, створюючи особливу атмосферу.

3. Ми формуємо збалансоване сезонне меню

Ніяких жирних, важких і швидкопсувних страв. Ми переважно використовуємо продукти вітчизняного виробництва і пропонуємо грамотні рішення в стравах на їх основі. У пріоритеті сезонні продукти та страви, що готуються на локації — для максимальної свіжості, привабливості та смаку. І що важливо, ми враховуємо гастрономічні, медичні та дієтичні особливості смаків всіх гостей.

4. Ми створюємо WOW-ефект і даруємо емоції

Фігаро-Кейтерінг не обмежується тільки смачною їжею, але піклується і про ефектну подачу. Для формату події "Дні поля" ми пропонуємо гастрономічні станції, біля яких в присутності гостей кухарі готуватимуть основні страви та  незвичайні десерти. Наприклад, в концепцію Днів поля прекрасно інтегруються Станція Appetizers BBQ, Станція салатів, Станція холодних супів. На десерт — Станція Frost berries або Морозиво в рідкому азоті.

5. Ми забезпечуємо сервіс повного циклу на вищому рівні

Ми створюємо самодостатній ресторан посеред поля з нуля і беремо на себе організацію у повному обсязі: починаючи від устаткування наметової зони в полі та доставки всієї необхідної технічної бази для приготування їжі — закінчуючи стилістичним оформленням й бездоганним обслуговуванням персоналом під час події: сервіс-менеджером, командою навчених офіціантів і професійних кухарів.

Ми вже підготувалися до насиченого літнього сезону і готові разом втілити найяскравіші, професійні та незабутні Дні поля

Показавши максимальний рівень української гостинності, привітності та якості.

Фігаро-Кейтерінг — кейтерінг Визначних подій!