ru
uk

Човен бар

Гастрономічні станції
  • Фуршет
  • Бенкет
  • Шведська лінія
  • Коктейль
  • Кава-брейк

Масивний білий або коричневий човен із натурального дерева, який може бути як окремою станцією, так і продовженням фуршетної лінії.

ОПИС ГАСТРОНОМІЧНОЇ СТАНЦІЇ

Човен бар – це човен з дерева під білим вітрилом, який може бути на заході як окремою станцією, так і продовженням фуршетної лінії. Палуба човна встилається льодом, на якому подаються рибні делікатеси в мініатюрних баночках, наприклад, охолоджені устриці під лимонним соком, та легкі салати. Для підтримки брендінгу компанії на вітрилах може бути розміщений логотип.

Наповнення станції

Човен BAR з міксом з морепродуктів, запечених в банках

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 6 650 Г / РЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50 / ПЕРСОНАЛ: 1 КУХАР

Мікс морепродуктів:

  • Норвезький лосось

  • Мідії Бушо

  • Кальмари

  • Креветки

  • Багат із креветок

    Салат Бар:

  • Мікс із салату айсберг

  • Радічіо

  • Рукола

  • Ромен

  • Соус Песто
  • Соус Чилі
Човен BAR зі середземноморськими устрицями

ЗАГАЛЬНИЙ ВИХІД: 18 000 г / РЕКОМЕНДОВАНА КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ: 50 / ПЕРСОНАЛ: 1 КУХАР

  • 100 устриць, 1 шт = 180 г

Човен бари на заходах

Маєте питання?

— Наш фахівець зконтактує з вами

Дякуємо

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом