uk
ru

Figaro-Сatering та Slow Food Ukraine

Меню
  • Доставка

Спільна ініціатива Figaro-Сatering та Slow Food Ukraine «Скарби Незламної України» - це можливість пізнати глибинні традиції, автентичні рецептури та багатство смаку рідної Батьківщини.

Підтримуй Українське! Купуй Українське! Замовляй святковий набір
"Скарби Незламної України"!

ЗАМОВИТИ

В святковому наборі ми зібраЛИ справжні скарби України!

Від Донеччини до Закарпаття, від Чернігівщини до Миколаєва, від вершин Карпатських гір до степів Бессарабії тягнуться неповторні історії смаків.Ви можете замовити доставку у будь-який куточок світу аби ті, кого ви так любите, отримали частинку Батьківщини.



що в наборі?


Бессарабська ковбаса «суджук» та суміш спецій «Мірудія» приїхали до нас із далекого Болграда, де українські болгари з покоління в покоління зберігають свою унікальну традицію створення спецій та сушіння м‘яса.

Бессарабські сушені спеції. Ці дві пряні суміші наповнять особливим смаком кожну страву: пікантна спеція на основі перцю чилі та апетитна сушена бринза.

Броварська сікера – це найдавніший медовий напій, продукт натуральної ферментації меду з додаванням соку ягід. Це не медовуха, не пиво, не вино. Це – сікера. Насолоджуйтесь нею, як колись давні шумери та наші праотці.

Бужене сало карпатської мангалиці – сало напівдикої закарпатської породи свині,  найбагатшою на цінні амінокислоти,  адже мангалиці не лежать, а вільно випасаються. 

Бужений карпатський пструг – традиційна гуцульська страва до Різдва. Символ швидких та прозорих карпатських річок. Так смачно приготувати можуть тільки гуцульскі гадзині.

Закарпатський горіховий рулет «бейгль» - улюблений традиційний Різдвяний десерт мукачівців, що відомі неперевершеними кондитерськими виробами.

Закарпатський Керечун – найдавніший український хліб, який печуть напередодні Святвечора, а їдять тільки після нього. 

Зінківська чорна ковбаса з Хмельниччини занесена до гастрономічної спадщини України та є гастробрендом регіону.

Канівський мед збирається на схилах недоторканих пагорбів,  що належать до Канівського природного заповідника.

Київське сухе варення – відтворений рецепт сухого варення, який подавали ще на весіллі королеви Ядвиги та князя Ягайла. 

Козячий сир – його зробили з молока унікальної коротковухої кози. Це – символ стійкості людей, що не залишили свою землю та тварин.

Миколаївські соуси – ріноманітні за складом, створені з любов’ю для яскравості смаків.

Ніжинський огірок – тільки цей сорт, тільки Ніжинська земля та вода, і тільки традиційні технології засолу створюють неповторний смак та хруст. 

Ніжинський шоколад виготовлений молодими дівчатами без цукру, з використанням виключно меду. До нього додають лісові ягоди, що зібрали цього року.

Опішнянська качана каша є свідком заможності та працелюбності українців, бо на створення крупців до неї, тобто процес качання каші, йде 2-3 години. 

Опішнянську гнічену сливу народні цілителі застосовують для лікування ран та зміцнення зору. Для сушні використовуються дрова тільки з фруктових дерев.

Полтавські різдвяні пряники – це давня традиція солодких подарунків для дітей, що мають бути розписані білим по червоному чи червоним по білому. 

Слобожанський узвар – найбільш відомий всеукраїнський ритуальний напій, що супроводжує нас від народження до смерті. 

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ шоколад виготовлений молодими дівчатами без цукру, з використанням виключно меду. До нього додають лісові ягоди, що зібрали цього року.


ЗАМОВИТИ

Повний опис набору за посиланням

ціна набору

5 500 грн.*

*поспішайте, кількість наборів обмежена

увага!

Кількість продукції для наборів  обмежена, тож здійснюємо доставку 20 та 30 грудня.

як замовити?

За номером — 0800 30 92 92

Безкоштовний дзвінок зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України

telegram/WhatsApp  — +38 067 341 8906

Телефонуйте чи надсилайте повідомлення в Telegram/WhatsApp

На пошту — online@figaro.ua
ЗАМОВИТИ

ПРО ДОСТАВКУ

В межах Києва - 300 грн.
За межі Києва - 10 грн./км (рахується в дві сторони)
На відділення Нової пошти

ПРО ОПЛАТУ

Оплату замовлення ви можете здійснити
будь-яким зручним для вас способом.